5th European Congress of the ER World Physiotherapy

Datum 11-09-2020
Uur 00:00
Einddatum 31-01-2021
Adres Online
Prijs niet-leden € 175,00
Prijs AXXON-leden € 145,00
Prijs studenten € 95,00

Door het coronavirus zal deze 5de editie van het ER-WCPT-congres online doorgaan. U kunt nog tot 1 september aan early-birdtarief inschrijven! Bekijk het congres dan waar, wanneer, en zo vaak u wil.

Programma

Het online congres zal dezelfde inhoud presenteren als eerder voorzien. In het kader van de coronacrisis is er een extra categorie toegevoegd gewijd aan COVID-19. Raadpleeg hier het volledige programma.

Alle presentaties zullen beschikbaar zijn via een online platform. U bepaalt zelf wanneer, waar en hoe dikwijls u deze bekijkt. Dit betekent dat de deelnemers alle presentaties, inclusief keynotes en focused symposia onbeperkt kunnen (her)bekijken. Er zal een mogelijkheid zijn om vragen te stellen aan de sprekers en om een Q&A-sessie te volgen tijdens de maand september 2020.

Accreditatie

Het congres werd geaccrediteerd door Pro-Q-Kine. U ontvangt hiervoor 24 navormingseenheden.

Inschrijven

Maak deel uit van dit memorabele evenement en schrijf u nu in! De deelnameprijs werd aanzienlijk verlaagd om iedereen de mogelijkheid te bieden om deel te nemen. WCPT- en ENPHE-leden genieten van een korting. Daarnaast kunt u ook genieten van de early-birdtarieven. De deadline hiervoor werd verlengd tot 1 september 2020.

Meer informatie over inschrijvingen vindt u terug op de website van het ER-WCPT-congres.


Congress sponsors

                
 


  • CareConnect
  • Trenker
  • WVVK