Wat betekent AXXON voor u?

AXXON wordt 10 jaar, en dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Om dit te vieren, zijn we op zoek naar korte getuigenissen van onze leden. Wat heeft AXXON voor u betekend de afgelopen 10 jaar? Laat het ons weten!


Als AXXON-lid heeft u zelf waarschijnlijk al eens gebruik gemaakt van onze diensten. Of het nu een snel telefoontje naar het infopunt was, of omdat u de kinesitherapeut een stem wil geven bij de overheid, het zijn allemaal redenen om aan te sluiten bij de beroepsvereniging. Al 10 jaar proberen we als AXXON u hierin naar best vermogen bij te staan.

Naar aanleiding van dit jubileum willen we van u horen wat AXXON concreet voor u betekend heeft in de afgelopen jaren. Een partner in uw praktijk, een juridisch adviseur, een organisator van een interessante opleiding, een verdediger van uw beroep? Laat het ons weten in een kort filmpje. Uw boodschap wordt verwerkt in een videocollage samen met de inzendingen van vele andere collega’s.

Wat moet u doen?

  • Stuur ons een kort filmpje op waarin u in een of twee zinnen zegt wat AXXON voor u (heeft) betekent/d.
  • Maak het filmpje in landscape-formaat (liggend).
  • U kunt dit filmpje opnemen met uw smartphone of een camera. U zet de parameters best op de hoogste kwaliteit.
  • Zorg ervoor dat u goed te verstaan bent en praat niet te snel. Probeer achtergrondgeluid te vermijden.
  • U kunt filmen in uw praktijk, samen met een collega, een patiënt…
  • Stuur het filmpje door naar info.nl@axxon.be. Mocht het bestand te groot zijn om via mail te sturen, kunt u steeds gebruik maken van de gratis dienst WeTransfer.

Een klein beetje inspiratie nodig? Veel hoeft u niet te doen. Neem gerust een kijkje naar het voorbeeld van Sophie van onze dienst Communicatie. Zij vertelt u alvast wat AXXON voor haar betekent:

                                              

  •