Zoekertjes

Filter op provincies

Gezocht (107)

13-01-2022

Enthousiaste geconventioneerde kinesitherapeut(e)

Groepspraktijk KineSanders is op zoek naar een gemotiveerde collega ter versterking van ons team. We zijn gelegen in de regio Hoboken/Kiel (2020 Antwerpen), en zoeken een halftijdse of voltijdse collega. Het zou gaan om 30-35 uur/week met mogelijkheid tot meer. Uren zijn bespreekbaar. Bij interesse gelieve contact op te nemen via het emailadres kinesanders.kiel@gmail.com. Specialisaties zijn heel welkom, maar geen must. Neem zeker een kijkje op onze website: www.kinesanders.be.

12-01-2022

Zwangerschapsvervanging juni - aug '22 met mogelijkheid tot blijvende samenwerking

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als kine in Bredene? Of ken je iemand die hiervoor in aanmerking zou kunnen komen? Wij zijn voor KINE BREDENE op zoek naar een gemotiveerde collega voor een voltijdse (deeltijds kan ook altijd) zwangerschapsvervanging van juni tem aug '22 met mogelijkheid tot blijvende samenwerking. Heb je interesse of wens je meer info, mail gerust vrijblijvend naar sanne@kinebredene.be. Hopelijk tot binnenkort!

11-01-2022

Snelgroeiende kinepraktijk te Hemiksem zoekt versterking

Ik ben op zoek naar een gemotiveerde, geconventioneerde collega kinesitherapeut om, op zelfstandige basis, mijn nieuwe en snelgroeiende praktijk te Hemiksem te versterken. Een specialisatie in de manuele therapie is een pluspunt, geen must. Dagen en uren onderling overeen te komen. Bij interesse gelieve contact op te nemen met Gerty Bastaens (gerty.bastaens@telenet.be of 0474 86 85 97).

10-01-2022

COLLEGA KINESITHERAPEUT(E) VOOR UITBOUWEN KINECENTER TE LEDE

We zoeken een ambitieuze kine voor wie kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit en die empathisch en leergierig is. Specialisaties zijn welkom. Het is de bedoeling te beginnen met vervangingen en huisbezoeken om aansluitend (bij positieve respons) een eigen patiëntenbestand op te bouwen. Hiervoor krijgt u een volledig ingerichte moderne praktijk ter beschikking met verschillende klimaatzones van >200 vierkante meter, aparte sanitaire ruimte en douches, grote private parking, burelen, etc... Tevens is er de mogelijkheid tot doorgroeien en eventuele praktijkovername. Gsm 0495 222 272.

09-01-2022

Vacature: Geconventioneerde kinesitherapeut(e) op zelfstandige basis, Limburg (Heusden-Zolder)

Ik ben op zoek naar een enthousiaste collega om mijn praktijk te komen versterken. Na 42 jaar ervaring zou ik graag vanaf augustus 2022 enkel nog in de voormiddag patiënten behandelen waardoor er voor jou voldoende uitbreidingsmogelijkheden zijn. In 2024 is er dan een volledige overname mogelijk met eventuele herinrichting van de praktijkruimte (106 m²) naar eigen keuze. Ervaring is een pluspunt, starters zijn welkom! Altijd welkom voor een kennismakingsgesprek! 011/53 80 15 of 0494/82 96 53

09-01-2022

Vacature te Oudsbergen

Groepspraktijk Wijshagen zoekt een zelfstandige kinesitherapeut(e) om ons team te versterken. Het betreft een zwangerschapsvervanging die kan uitgroeien tot een halftijdse betrekking. We hebben een gevarieerd patiëntenbestand, vooral gericht op musculo-skeletale aandoeningen. Naast algemene kinesitherapie biedt onze praktijk volgende specialisaties aan: acupunctuur, osteopathie, voetreflexologie en shockwave. Sollicitaties mag je sturen naar: info@peterboonen.be.

09-01-2022

Vacature: KINESITHERAPEUT(E) OOST-VLAANDEREN OUDENAARDE

Vacature: KINESITHERAPEUT(E) OOST-VLAANDEREN (fulltime) Wij zijn een groepspraktijk in Oudenaarde, op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste kinesitherapeut(e) om ons team bij te springen, om het team vast te versterken. Onze praktijk richt zich op algemene kinesitherapie en revalidatie waarbij elke therapeut(e) zijn/haar eigen specialisaties heeft, met als doel om zoveel mogelijk patiënten verder te kunnen helpen. Je werkt op zelfstandige basis als geconventioneerde therapeut. We zijn flexibel naar werkplanning toe. Heb je interesse? Neem een kijkje op www.kinepunt-oudenaarde.be. Mail ons op julievandendaele@hotmail.com met uw recent cv.

08-01-2022

Collega-kinesitherapeut(e) gezocht regio Torhout, dagen/uren volledig af te spreken

Bij Praktijk De Seine in Torhout zijn we op zoek naar een enthousiaste collega-kinesitherapeut(e) om ons enkele uren/dagen per week te ondersteunen. Dag(en) en/of uren volledig af te stemmen naar beschikbaarheid. Op dit moment bieden we een of twee (halve) dagen, waarbij na verloop van tijd uitbreiding mogelijk is. Geen specifieke vereisten maar enthousiasme, collegialiteit en leergierigheid zijn voor ons belangrijk! Aarzel niet ons te contacteren om een verkennend gesprek in te plannen! Dit kan via info@praktijkdeseine.be of 0498 04 32 86. Met collegiale groeten, Praktijk De Seine (www.praktijkdeseine.be), Tina en Didier

08-01-2022

COLLEGA KINESITHERAPIE GEZOCHT TE PELT

Vacature kinesitherapeut(e) bij KINEOS te PELT Wij zijn voor KINEOS, onze groepspraktijk voor kinesitherapie, revalidatie en osteopathie te Pelt, op zoek naar een toffe kinesitherapeut(e) op zelfstandige basis. De kinesitherapie binnen de praktijk bestaat voornamelijk uit manuele therapie en oefentherapie, maar ook andere specialisaties zijn zeker welkom! Er is mogelijkheid om deeltijds te starten, waarbij dagen en uren in overleg te bepalen zijn in functie van agenda’s en beschikbare ruimte. Je beschikt over een eigen kabinet en een ruime oefenzaal. Er zijn nagenoeg geen huisbezoeken. Ben jij de therapeut(e) die we zoeken en heb je interesse? Contacteer ons dan via 011/ 40 36 32 of valerie@kineos.be. Tot binnenkort! Team KINEOS Eline Swinnen, Jane Lenaerts, Dries Peeten en Valérie Kums, www.kineos.be

08-01-2022

Vervanging

Ik zoek vervanging voor minimum 3 maanden (15 tot 20 u per week) voor praktijk in Deerlijk vanaf eind januari/begin februari. Bij interesse neem contact op met destadsbaderkees@hotmail.com of via 0475-58 94 47.

07-01-2022

Dringend collega gezocht in Melle

Groepspraktijk van Marc De Coster, Ruben Ghyselinck, Larissa Verstuyft is op zoek naar zelfstandige collega met interesse in manuele therapie. We zijn een bloeiende praktijk met specialisaties van osteopathie, manuele therapie, dry-needling. www.kinesitherapieostara.be Werkaanbieding: vaste job met groeimogelijkheden, beginners zijn ook welkom. Bellen of mailen kan naar Annemie: 0495/53 95 10, annemie.pollaris@gmail.com.

07-01-2022

Voltijdse (of deeltijdse) vervanging Affligem

Momenteel ben ik op zoek naar vervanging in mijn praktijk te Herkelgem, liefst zo snel mogelijk te beginnen. Deeltijdse vervanging is zeker bespreekbaar. Deze vervanging zal al zeker drie maanden nodig zijn. De praktijk ontvangt een heel gevarieerd publiek. Huisbezoeken maken deel uit va de vervanging, maar blijven in de nabije omgeving van de praktijk. Contact: nickvdm72@gmail.com.

06-01-2022

Gedeconventioneerde kinesist(e) voor aangename groepspraktijk in Schilde

Wij zijn dringend op zoek naar een gedeconventioneerde kinesist(e) om een bestaande agenda van 15u over te nemen. Manuele therapie is een pluspunt. Dagen en uren zijn bespreekbaar. Neem een kijkje op www.equisano.be en neem contact op via elskrols61@gmail.com.

06-01-2022

VACATURE kinesitherapie te LOKSBERGEN (Halen)

Wegens aanhoudende groei van de praktijk ben ik op zoek naar een gemotiveerde collega (geconventioneerd) om samen de praktijk mee uit te bouwen. Het betreft een gevarieerd patiëntenbestand. Specialisaties zijn welkom, maar geen vereiste. Interesse in manuele therapie is een pluspunt. U beschikt over een eigen behandelruimte dus uren en dagen kunnen flexibel ingevuld worden. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, neem dan zeker contact op via jacobs.jessica.kinepraktijk@telenet.be of 0499/34.55.63.

05-01-2022

Collega kinesitherapeut

Vacature kinesitherapeut: Ik ben op zoek naar een fijne collega kinesitherapeut(e) om mijn praktijk te Bierbeek/Lovenjoel (vlakbij Leuven) te versterken. Je komt terecht in een vernieuwde praktijk waar je jezelf volledig kan ontplooien. Deeltijds starten met mogelijkheid tot uitbreiding. Dagen en uren zijn bespreekbaar. Specialisaties zijn welkom, maar niet vereist. Heb je interesse, aarzel dan niet om contact op te nemen met Ellen Meynaerts op 0485/85 76 37 of via mail ellenmeynaerts@hotmail.com. Meer info op www.meyn-kine.be.

05-01-2022

Gedeconventioneerde kinesist/Manueel therapeut/Osteopaat Gezocht

Praktijk Focus zoekt versterking. Opstarten met 2 dagen per week, optie om uit te breiden. Dagen en uren zelf te bepalen. Voorkeur voor specialisatie manuele therapie/dry needling/sportkinesitherapie of interesse om deze te volgen. Andere specialisaties zijn ook welkom. Werkervaring is een pluspunt. Focus is een nieuwe praktijk met ruime afgesloten behandelruimtes en een volledig ingerichte oefenzaal. Neem zeker eens een kijkje op: www.praktijkfocus.be. Meer informatie: info@praktijkfocus.be.

03-01-2022

Kinesitherapeut

Vacature zelfstandig kinesitherapeut(e) We zijn op zoek naar een enthousiaste, vlotte kinesitherapeut(e) om ons team te komen versterken. Ervaring is een pluspunt, starters zijn zeker welkom! Parttime uren om te starten, vanaf juni is er een voltijdse betrekking o.w.v. collega die met pensioen gaat. Praktijk gelegen te Veerle-Laakdal. Profiel: master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, zelfstandig statuut. *** Aanbod: volwaardig lid van een steeds groeiende groepspraktijk met ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Uren en voorwaarden zijn bespreekbaar. Leuke, dynamische werkomgeving met veel afwisseling. *** Bij interesse: Kinefit Laakdal, Kruisstraat 12, 2431 Laakdal, Carolien_depeuter@hotmail.com.

03-01-2022

Kinesitherapeut voor praktijk in VEERLE LAAKDAL

We zijn op zoek naar een enthousiaste, vlotte kinesitherapeut(e) om ons team te komen versterken. Ervaring is een pluspunt, starters zijn zeker welkom! Parttime uren om te starten, vanaf juni is er een voltijdse betrekking owv collega die met pensioen gaat Praktijk gelegen te Veerle-Laakdal Profiel: Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie Zelfstandig statuut Aanbod: Volwaardig lid van een steeds groeiende groepspraktijk met ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Uren en voorwaarden zijn bespreekbaar. Leuke, dynamische werkomgeving met veel afwisseling. Bij interesse: Kinefit Laakdal Kruisstraat 12 2431 Laakdal Carolien_depeuter@hotmail.com

02-01-2022

Wij zoeken een enthousiaste collega voor een voltijdse duurzame samenwerking, Zulte Machelen

Wie zijn wij: een dynamisch team met enthousiaste collega’s, manueel therapeuten met elk eigen specialiteiten: manuele (neuro)therapie, spierkettingen van Busquet, lymfedrainage, dry needling, relaxatietraining, (sport)coaching, bekkenbodemrevalidatie, autogene drainage, … *** Wij zoeken: een nieuwe collega voor een (vrij snel evolueren naar) voltijdse duurzame samenwerking, met doorgroeimogelijkheden in eigen interesses van vakgebieden. *** Waar: Onze ruime groepspraktijk ‘Manuwell’ is gelegen in Dorpsstraat 14, 9870 Machelen-Zulte (Oost-Vlaanderen). *** Wanneer: graag snelle opstart, samen te bespreken. *** Voel jij je aangesproken om ons team te versterken? Aarzel niet en contacteer ons: Veerle De Smet, 0473/835092, info@manuwell.be.

02-01-2022

Groepspraktijk Kinesitherapie Centrum Meise zoekt collega

Groepspraktijk met verschillende specialisaties zoekt deeltijdse collega. Uren en dagen zijn te bespreken. Starters zijn welkom. Indien je beschikt over een specialisatie ben je eveneens zeker welkom voor een gesprek. We zijn op zoek naar iemand die een positieve aanvulling wil zijn voor ons team. Onze in-house specialisaties zijn Manuele therapie, Manuele lymfedrainage, Respiratoire kinesitherapie, Perineale kinesitherapie en Sportkinesitherapie. Van bij de start neem je de uren over van onze senior therapeut die recentelijk met pensioen ging. Van daaruit kunnen we werken naar een werkbelasting die aansluit bij jouw noden/wensen. Voor meer informatie: nicolas.moyson@hotmail.com of 0494/88.11.00.

01-01-2022

Collega voor praktijk in Maldegem

Gedurende 2 dagen per week stel ik 2 praktijkruimtes te huur. Deze zijn gelegen in Maldegem. Vermits de praktijk Qine al enkele jaren gekend staat als een praktijk voor manuele therapie zou het ideaal zijn om een collega te vinden die graag kine wil toepassen bij vnl. orthopedische klachten, in het bijzonder rug- en nekklachten. Andere specialiteiten zoals TMJ behandeling, vestibulaire revalidatie, handrevalidatie, ergonomie, … kunnen perfect passen binnen deze praktijk. Ben je geïnteresseerd dan zit ik graag met jou aan tafel om de verschillende mogelijkheden qua invulling, tarief en dagen te bespreken. Je kan mij steeds contacteren op 0474/63 52 72 of info@qine.be.

29-12-2021

Revanoord zoekt nieuwe collega's kinesisten te Antwerpen

Revanoord zoekt nieuwe enthousiaste collega's. Het gaat over 2 deeltijdse functies over verschillende dagdelen in de week te verdelen. Je komt terecht in een moderne praktijk met tal van mogelijkheden. Je werkt geconventioneerd. Kijk zeker ook eens op www.revanoord.be voor meer info. Contact: gerdvh@telenet.be.

28-12-2021

Halftijdse collega gezocht in Sint-Jan/Ieper

 Halftijds vanaf april 2022, nu al uren beschikbaar. Dit voor een zwangerschapsvervanging, met verdere halftijdse samenwerking nadien.  Uren en dagen zijn overeen te komen.  Mogelijkheid om te combineren met een praktijk in Poelkapelle om zo tot een fulltime te komen.  Jonge dynamische praktijk met een gevarieerde patiëntenpopulatie.  Geen specialisaties vereist, interesse in myofasciale therapie, manuele therapie of pre- en postnatale kinesitherapie zijn een meerwaarde.  Weinig huisbezoeken.  Praktijk is makkelijk bereikbaar Contact: - 0467039064 - info@kinenoyez.be - www.kinenoyez.be

28-12-2021

Collega kinesist gezocht in SportiFit Torhout

Vanaf maart 2022 zijn wij op zoek naar een collega die ons dynamisch team wil versterken. U zou kunnen starten met een voltijdse zwangerschapsvervanging waarna u kunt opbouwen tot een eigen voltijdse agenda. Dit in een volledig nieuwe praktijkruimte met jonge en gemotiveerde collega's. Bij interesse: info@sportifit.be, 0486/699051.

28-12-2021

Zelfstandige kine gezocht te Ruisbroek-Puurs : voltijds

Groepspraktijk met gevarieerd patiëntenbestand (alg.- en sportrevalidatie, manuele lymfedrainage, fasciatehrapie, pre- en postnatale, osteopathie). Specialisatie is welkom, maar niet noodzakelijk. Voor meer info: kine.ilse.vos@skynet.be of 0497/04.50.21.

27-12-2021

Vacature kinesitherapie - zwangerschapsvervanging met mogelijkheid tot langdurige samenwerking

Zelfstandige kinesitherapeut(e) voor zwangerschapsvervanging in Aartselaar. Je komt terecht in een gedeconventioneerde groepspraktijk gespecialiseerd in manuele therapie en fasciatherapie. Vind je het individueel begeleiden van patiënten belangrijk en hou je zowel van revalidatie als relaxatie? Dan is dit de ideale werkplek voor jou. Periode: half mei tot eind augustus. Dagen en uren komen we graag overeen. Er is een mogelijkheid tot langdurige samenwerking. Heb je interesse? Mail: eveline_vde@hotmail.com Bel: 0474/59.91.82

27-12-2021

Enthousiaste gemotiveerde collega

Groepspraktijk LEVAKI in Lede is op zoek naar twee kinesitherapeuten (m/v/x) om ons team te versterken. 1 Tijdelijke werkaanbieding voor de zomermaanden 1 Vaste werkaanbieding Profiel: Je bent zelfstandig in hoofd- of bijberoep. - Je bent dynamisch, enthousiast, communicatief en hebt zin voor verantwoordelijkheid. Werkaanbieding: Vaste job (vol- of deeltijds) met flexibele, vrij te kiezen werkuren vanaf de zomermaanden 2022 (vroeger mag ook) - Tijdelijke job (vol- of deeltijds) met flexibele, vrij te kiezen werkuren in de zomermaanden 2022. Alle info op www.levaki.be. Laat me vlug jouw interesse en motivatie weten via annhavermans@hotmail.com - 0485/839931.

21-12-2021

Vacature kinesitherapie met interesse in pelvische reëducatie en perinatale kinesitherapie te Muizen

Wegens toenemende drukte ben ik op zoek naar een collega om de praktijk te versterken. Aanvankelijk te starten aan 1 à 2 dagen per week met de mogelijkheid tot uitbreiding naar een halftijdse of voltijdse agenda. Praktijk aan de Dijle is een gloednieuwe praktijk, gelegen in een groene omgeving te Muizen (vlakbij Mechelen). De praktijk is vooral (maar niet uitsluitend) gericht op de perinatale patiënt en pelvische reëducatie. Interesse of specialisatie in deze patiëntenpopulatie is bijgevolg gewenst. Naast kinesitherapie kunnen patiënten ook terecht voor osteopathie waar de focus eveneens op pelvische problematiek, de zwangere patiënt, baby’s en kinderen ligt. De mogelijkheid om onderling samen te werken is dus een groot voordeel. Bezoek voor meer informatie onze website www.praktijkaandedijle.be. Ben je een enthousiaste, gemotiveerde persoon die zelfstandig kan werken? Neem dan contact op met Alexandra Owens via het nummer 0499/11.67.51 of stuur je CV en motivatie naar info@praktijkaandedijle.be.

19-12-2021

De cardiale revalidatie ZNA Middelheim zoekt een collega

Ons team cardiale revalidatie zoekt een collega kinesist voor de komende 6 maanden. Je komt terecht in een jonge groep therapeuten met o.a. kinesisten, psychologe, diëtiste, cardiologen en verpleegkundigen. Het werk bestaat uit het mobiliseren van gehospitaliseerde hartpatiënten en het begeleiden van een fitnessprogramma voor ambulante patiënten (assisteren tijdens de training en afnemen van ergospirometrie). Bijzonder is het multidisciplinaire overleg en de ondersteuning van het team. We bieden je een bediendecontract (50%) van bepaalde duur. In volgende link vind je bijkomende informatie over de vacature en sollicitatie procedure. www.zna.be/nl/werken-bij-zna/jobs/kinesist-cardiale-revalidatie-tijdelijk-1 Heb je interesse of wil je weten hoe dit met andere activiteiten te combineren valt, neem dan contact op met ons diensthoofd Conny Vermeulen via mail (conny.vermeulen@zna.be) of telefonisch (03/2804137) Hopelijk tot binnenkort. Groeten Stijn

19-12-2021

Kinesitherapeut(e)

Zelfstandig half-time (later meer) kine gezocht voor praktijk te Keerbergen. e-mail: hanssens.heidi@belgacom.net voor meer info.

19-12-2021

dringend halftijdse vervanging gezocht owv zwangerschapsverlof febr-mei

Ik zoek dringend iemand om mij halftijds te vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof van begin februari tem begin mei. Uren/dagen: vooral de avonden en op maandag, woensdag en donderdag overdag. Algemene praktijk en enkele huisbezoeken vlakbij. Vlakbij Berchem station. mogelijkheid om nadien vast ons team te vervoegen. Meer info bij Ellen Broos via HelpingHandsKine@Gmail.com of via gsm 0486/93.60.52

19-12-2021

Vacature Sportkiné te Berchem (A’pen)

Dringend een enthousiaste en gemotiveerde collega gezocht voor halftijdse betrekking in zelfstandige praktijk voor sportrevalidatie en manuele therapie te Berchem (Antwerpen). Tel.: 0496/956745 Mail: jan@betterback.be

17-12-2021

Gemotiveerde kinesitherapeut(e) fulltime in groepspraktijk Motifit in Hamont

Onze groepspraktijk Motifit te Hamont is op zoek naar een gemotiveerde kinesitherapeut(e). Mogelijkheid om onmiddellijk te starten, fulltime of halftime naar eigen keuze. Als opportuniteit is participatie een mogelijkheid maar absoluut geen must. Bij interesse graag een mailtje naar: dianemeeuwissen@gmail.com of tel: 0472/318188

16-12-2021

Gemotiveerde kinesitherapeut(e) voor voltijdse betrekking in praktijk te Boom

Onze dynamische groepspraktijk Revalidatie Vital te Boom, is op zoek naar een gemotiveerde kinesitherapeut(e). Mogelijkheid om onmiddellijk te starten, dit voltijds. Specialisatie sportkinesitherapie / manuele therapie is een pluspunt! Bij interesse graag een mailtje naar ingridderaeymaeker@icloud.com of telefonisch: 0474806376

16-12-2021

Gemotiveerde kinesitherapeut(e) voor voltijdse betrekking in praktijk te Boom

Onze dynamische groepspraktijk Revalidatie Vital is op zoek naar een gemotiveerde kinesitherapeut(e). Mogelijkheid om onmiddellijk te starten, voltijds. Specialisatie sportkinesitherapie / manuele therapie is een pluspunt! Bij interesse graag een mailtje naar: ingrid@revalidatie-vital.be of telefoon: 0474806376

16-12-2021

Collega kinesitherapeut deeltijds

Jonge dynamische groepspraktijk regio Sint-Amandsberg/Oostakker/Destelbergen zoekt enthousiaste, flexibele collega (16-20u)! Gevarieerde patiëntenpopulatie, weinig tot geen huisbezoeken, dagen en uren bespreekbaar. Ervaring niet vereist. Bekijk zeker onze website www.kinegent.be en mail naar kinestefaniepiessens@gmail.com. Team Stefanie, Eva en Judith

15-12-2021

Gemotiveerde collega gezocht - langdurige samenwerking - Rijkhoven (Bilzen)

Geconventioneerd - Master REVAKI - Specialisaties zijn een pluspunt - Je komt terecht in een enthousiast team in een moderne praktijk met ruime oefenruimte - Gevarieerde patiëntenpopulatie waar de nadruk ligt op manuele therapie gecombineerd met oefentherapie - Algemene kine met aanvullende specialisatie oedeemtherapie en bekkenbodemtherapie - Dagen en uren te kiezen in onderling overleg - Goedgevulde tot voltijdse agenda - Langdurige samenwerking -- Interesse? - Mail cv en motivatiebrief naar kinestaeren@telenet.be

14-12-2021

Gedeconventioneerd kine gezocht

Kinecentrum Kapellen is op zoek naar een gemotiveerde therapeut om ons gezellig team te komen versterken: Ben jij: ✔ Geïnteresseerd in manuele therapie, lymfedrainage of neurologische revalidatie ✔ Enthousiast en positief ingesteld ✔ Empathisch en spontaan ✔ Gedreven om mensen te helpen in hun herstel? Dan wordt onze leuke groepspraktijk misschien wel jouw toekomstige werkplek. Contact: jan.gorremans@telenet.be.

11-12-2021

Geconventioneerd kinesist gezocht in Berlaar

Omdat onze collega een kindje verwacht zoeken wij een kinesist(e) van 15/04/2022 tot 15/09/2022. Wij bieden een fijne werkomgeving en leuke collega’s. Manuele therapie is een plus maar we doen een breed gamma van therapieën. Bel snel op 034823831 of mail naar kine74@telenet.be en geef je voorjaar en zomer een mooie kleur in Berlaar :-)

09-12-2021

Vacature kinesitherapie - vervanging zwangerschap van mei t.e.m. september 2022

‼️ VACATURE KINESITHERAPIE ‼️ WIE VERSTERKT ONS TEAM TIJDENS ZWANGERSCHAPVERLOF VAN EIND MEI TEM SEPTEMBER 2022? Enthousiaste collega gezocht om onze groepspraktijk te Zedelgem (regio Brugge) te versterken tijdens zwangerschapsverlof. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, dynamische en gedreven collega. Dit voor een fulltime job op zelfstandige basis. Vereiste is het bezit van een masterdiploma kinesitherapie, liefst met afstudeerrichting “musculoskeletale”. Ook pas afgestudeerde therapeuten zijn zeker welkom! Behandelingen in de praktijk en op huisbezoek (beperkt). Weinig administratief werk. In het bezit van eigen wagen. Wij zijn een moderne groepspraktijk met een gevarieerdere patiëntenpopulatie. Hierdoor is het werk heel afwisselend, boeiend en uitdagend. Meer info over de praktijk vind je terug op: www.kine-elisa.be. Neem gerust contact op voor verdere informatie en hopelijk tot binnenkort. Groeten Elisa, Maïté en Marian 0472/36 34 83 info@kine-elisa.be

08-12-2021

DRINGEND GEZOCHT kinesitherapeut(e) te Buggenhout

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, toffe collega om ons team te versterken in een meer dan 10 jarig bestaande groepspraktijk Tashi. De praktijk is centraal gelegen nabij het station en biedt een tal van moderne faciliteiten waaronder 4 behandelruimtes, oefenzaal, keuken, privé parking. Het patiëntenbestand is zeer gevarieerd, je zal dan ook samenwerken met manuele therapeut, osteopaat en auti-coach. Starten kan onmiddellijk voor 2 dagen /week, uitbreiding naar 5 dagen/week is mogelijk. Pas afgestudeerden zijn Welkom! Ben jij zelfstandig, sociaal, empathisch en gemotiveerd, dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! Stuur je CV naar martine@tashi.be of bel naar GSM 0477/344711

08-12-2021

Kinesitherapeut, manueel therapeut of osteopaat (ROOSDAAL)

Groepspraktijk Komback te Pamel (Roosdaal) is op zoek naar een gemotiveerde collega om ons jong en dynamisch team te versterken. Initieel starten vanaf maart/april 2022 ikv zwangerschapsvervanging. Interesse in manuele therapie, osteopathie en dry needling is een pluspunt. Andere specialisaties zijn zeker welkom! Meer informatie kan je vinden op onze website www.komback.be. Bij interesse graag contact opnemen via info@komback.be of telefonisch 0493.85 20 20.

05-12-2021

Ode aan talent in Mariakerke/Gent

We zijn op zoek naar een manueel en/of fasciatherapeut om ons multidisciplinair team te versterken. Laat je inspireren : www.ode.vlaanderen en mail je cv door naar kathleen.vandenborre@skynet.be

04-12-2021

Collega gezocht te Kruishoutem

Wij zijn op zoek naar een extra collega in onze groepspraktijk te Kruishoutem. Uren en dagen overeen te komen. Specialisatie in de manuele therapie is een pluspunt. Meer info op 0498 73 29 50 of via info@kinenotebaertstandaert.be.

04-12-2021

Zelfstandige Kinesitherapeut

In zoek een enthousiaste en gemotiveerde collega. In de praktijk hebben we verschillende pathologieën en leeftijden, wat voor veel afwisseling zorgt. We werken van maandag t.e.m. vrijdag en de uren zijn bespreekbaar. Soms doen we ook huisbezoeken dus eigen vervoer is noodzakelijk. Indien interesse, geef gerust een seintje: elinedemeester@yahoo.com.

02-12-2021

Collega Kine Kontich

Ben jij/ken jij een kinesist die houdt van uitdagingen? Wij zijn op zoek naar een spontane, enthousiaste nieuwe collega die zich graag verdiept in patiënten met complexere rug- en nekpathologie en ook met plezier revalidatie en chronische patiënten met de nodige zorg omringt. Huisbezoeken doen we ook, echter enkel gericht op de onmiddellijke buurt en enkel zolang de patient niet tot in de praktijk geraakt. Voor de rest verwachten we onze patiënten in onze mooie, nieuwe praktijkruimte die volledig aangepast is aan de uitdagingen van de huidige tijd (behandelruimtes die voldoende afstand garanderen, geautomatiseerd ventilatiesysteem per behandeltafel, enz). Meer info vind je op onze website: www.praktijkretouche.be/. Voel je je geroepen om deel uit te maken van ons team en wil je er zo'n 15 tot 20 uur per week heerlijk invliegen? Stuur dan een mailtje en een korte CV naar kinejudy@gmail.com.

02-12-2021

Zelfstandig collega groepspraktijk Koksijde

Wij zijn een enthousiaste kinepraktijk en op zoek naar een collega om ons te ondersteunen. Toffe werksfeer, goede verloning en geen huisbezoeken. Interesse gewekt.... Laat maar van je horen. Werkschema volledig bespreekbaar. Neem contact op via anja.pyliser@telenet.be.

01-12-2021

Gemotiveerde collega voor uitbreiding praktijk

Wij zoeken een zelfstandige, gemotiveerde collega om onze praktijk 2kine te Waregem te versterken. Gevarieerd patiëntenbestand. Twee dagen per week (di en do) met kans op uitbreiding. Specialisaties zijn welkom maar niet noodzakelijk, ook pas afgestudeerden welkom. Bij interesse of voor meer info contacteer ons: 2kine.be, cindy.vdbossche@gmail.com, 0476-288 767.

01-12-2021

Vacature

Voor onze groepspraktijk in Aartselaar (www.kinebart.be) zijn we dringend op zoek naar een nieuwe collega. Liefst iemand met een of meerdere van deze specialisaties; sportkinesitherapie, manuele therapie, dry needling of osteopathie (mogen ook in opleiding zijn voor een van deze specialisaties). We hebben zeker iemand nodig voor dinsdag- en donderdagnamiddag (ganse namiddag) en indien mogelijk ook voor maandag-, woensdag- en vrijdagavond (voorlopig vanaf 17u, maar met de mogelijkheid tot meer uren in de toekomst). Bij interesse liefst een mailtje naar bc@telenet.be of een telefoontje naar 0495/24.22.22.

01-12-2021

Vacature zwangerschapsvervanging te Oostende van begin april tot eind juni 2022

Waar? KineWest, Vrijheidstraat 43, 8400 Oostende. Wanneer? Van 4/4/22 tem 30/6/22, dit is bespreekbaar. Wat? Voltijdse betrekking op zelfstandige basis. Huisbezoeken in de voormiddag en patiënten in de praktijk in de namiddag. Avonden op maandag en donderdag, woensdagnamiddag vrij. Wie? Gevarieerde patiëntenpopulatie, algemene kinesitherapie, orthopedische revalidatie, pre- en postnatale begeleiding. Manuele therapie is een pluspunt, maar zeker geen must. Administratie? Dat doet elke kinesist voor zichzelf, met als voordeel dat je grotendeels je eigen agenda kan vormen. Meer info? Contacteer me via e-mail (info@kinewest.be) of gsm (0494 24 22 93).

29-11-2021

Zwangerschapsvervanging Boortmeerbeek vanaf 21/03/22

- Praktijk Manuele therapie en Manuele Lymfedrainage Vodder te Boortmeerbeek, bij Mechelen / Zemst. - Zwangerschapsvervanging van 21/03/22 tem 05/08/22. - Tot 3 dagen per week. - Pas afgestudeerden ook welkom. - Voor meer informatie, mail naar carolineraes81a@gmail.com of bel op 0499301852. - wWbsite www.kinecarolineraes.be.

28-11-2021

Zelfstandige manuele therapeut/e

Bruisende praktijk te Affligem met joviale werksfeer zoekt een manueel therapeut om een tof team met 2 andere kinesitherapeuten te versterken, op korte termijn, zeker 2/3 dagen in de week met ruimte om te groeien, ruimte om je eigen competenties te ontplooien, niet geconventioneerd. Aarzel niet om je motivatie door te sturen: dma10.kine@gmail.com.

28-11-2021

Groeiende praktijk met vnl. locomotorische en neurologische patiënten

Collega kinesitherapeut(e) gezocht in WAREGEM om vanaf januari 2022 halftijds te starten met snelle doorgroei naar een voltijdse agenda. Graag contacteren via tomas.vanryckeghem@gmail.com of michiel.devroe@hotmail.com.

28-11-2021

zelfstandige collega gezocht in privé-praktijk

Wij zoeken een zelfstandige collega in een praktijk te Edegem. Wij behandelen vooral muskulo-skeletale klachten, maar verder hebben we een brede kijk op andere pathologieën. Beheersen van manuele technieken is een pluspunt, maar ook enthousiaste beginnende collega's zijn welkom. Contacteer paul.vervoort@telenet.be - tel: 0476 833 155.

26-11-2021

Gezocht: Kinesitherapeut(e) voor multidisciplinaire praktijk Ready To Move in Kinrooi

Wij zijn dringend op zoek naar een kinesitherapeut(e) voor onze multidisciplinaire praktijk Ready To Move in Kinrooi. Je komt terecht in een moderne praktijk die bestaat uit een enthousiast team van 4 kinesisten (man. therap), een psychologe, een diëtiste en een logopediste. Er heerst een aangename sfeer, groot patiëntenbestand en veel mogelijkheden tot oefentherapie. Wij kunnen een voltijds uurrooster bieden maar dat is volledig bespreekbaar. Bij interesse: neem alvast een kijkje op www.ready-to-move.be Contact: Stefanie Joosten info@ready-to-move.be Hopelijk tot snel!

26-11-2021

VACATURE KINESITHERAPIE HALFTIME

Feel Free To Move is op zoek naar een zelfstandige kinesitherapeut(e) die ons team in Erps-Kwerps halftijds kan versterken vanaf 1 februari 2022. Onze groepspraktijk bestaat momenteel uit een dynamisch en gepassioneerd team van 6 therapeuten. De praktijk wordt aanzien als één van de koplopers in de ruime omgeving van Kortenberg door onder meer specialisaties in: Algemene Kinesitherapie, Sportkinesitherapie, Manuele therapie, Neurologische revalidatie, Osteopathie i.o., Fasciatherapie, Pre- en postnatale therapie, Relaxatietherapie, Dry Needling. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde, niet geconventioneerde en gedisciplineerde therapeut(e) die goed kan functioneren in teamverband. Voel jij je geroepen om deel uit te maken van ons team? Stuur dan je cv met motivatiebrief voor 15 december 2021 naar dibellemans@gmail.com Wij kijken er alvast naar uit!

24-11-2021

OPTIMALÉ biedt vacature FULLTIME te DE PINTE !!!!

Optimalé De Pinte is dringend op zoek naar een energieke , enthousiaste en dynamische collega die ons multidisciplinair team kan komen versterken. We bieden je een full- (of part- ) time agenda bestaande uit een heel gevarieerde populatie van sport - en orthopedische- patiënten! Kan je patiënten, sporters of teams begeleiden met revalidatie-, preventie-, kracht-, of conditietraining? Stuur snel je cv naar info@optimale.be !

24-11-2021

SQUADT Waregem zoekt dynamische Sportkine!! Ambitie in de sportwereld? Let us know!!

Wij zoeken een gepassioneerde, flexibele en ontzettend gemotiveerde sportkinesitherapeut om ons team te versterken! SPREAD THE WORD! Wij bieden jou: - je eigen agenda met gemotiveerde patiënten en sporters - begeleiding en ondersteuning bij het opvolgen van je patiënten en sporters - een wekelijks overlegmoment om moeilijke cases te overlopen - een unieke accommodatie met de nieuwste hightech revalidatiematerialen - een topsfeer in een groeiend team van ondertussen 18 mensen - volledige opvolging van je administratie - een marktconform loon - ... We verwachten van jou: - passie en gedrevenheid binnen het domein van de sport- en orthopedische revalidatie - eagerness to learn, flexibiliteit en teamplay - bereidheid om ’s avonds en op zaterdagvoormiddag te werken - een open persoonlijkheid met oog voor details www.squadt.be (waarom niet) Solliciteren? Stuur asap je cv en motivatiebrief naar info@squadt.be

24-11-2021

Collega gezocht te Leuven ( Wilsele )

Zarakine werft aan... Vacature: Wij zoeken... 1. Bent u een gedreven, spontane, open, enthousiaste, gemotiveerde teamplayer en gepassioneerd kinesitherapeut? 2. Bent u manuele therapeut, perinatale therapeut , sportkinesitherapeut, osteopaat? Dan past u volledig in onze praktijk. 3. Maar tevens andere specialisaties (bekkenbodem, relaxatie, pediatrische, …) om ons team verder te verrijken zijn zeer welkom. Wie wil en heeft zin om zijn schouders hier mee onder te zetten en ons team van 5 kinecollega’s, 1 personal coach, 1 mental coach, 1 yogalesgever, 1 pilateslesgever en 1 massagetherapeut te versterken? Word jij onze nieuwe collega en heb je zin in een fijne dynamische multidisciplinaire groepspraktijk met vele mogelijkheden? Te starten met 2 dagen de week tot voltijds. Neem alvast een kijkje op onze website www.zarakine.be om kennis te maken met je eventuele toekomstige collega’s! Ben jij de geknipte persoon om ons team te vervolledigen en heb je interesse? Neem dan contact op met Sara Van Holsbeke op 0496 042 014 of vanholsbeke_s@yahoo.com.

23-11-2021

Revanoord zoekt nieuwe collega's te Antwerpen

Revanoord, praktijk voor kinesitherapie te Antwerpen zoekt 2 collega's Ervaring niet vereist maar is natuurlijk een pluspunt Revanoord is een moderne praktijk waar zowel manueel als met oefentherapie gewerkt wordt. We werken geconventioneerd. Neem alvast een kijkje op www.revanoord.be voor meer informatie Neem contact met ons op via gerdvh@telenet.be.

22-11-2021

collega gezocht in multidisciplinaire praktijk

Wij zijn op zoek naar een collega pediatrie met ervaring in psychomotoriek; fijne & grove motoriek en schrijfmotoriek. Dit van 19 december 2021 tot 15 juli 2022 voor een zwangerschapsvervanging. Welkom in onze multidisciplinaire praktijk met huisartsen, verpleegkundigen, psychologen en een sociaal team. Voor de vervanging kun je kiezen tussen loondienst of als zelfstandige. Werkpakket uit te breiden met musculoskeletale aandoeningen. Voor meer informatie bel gerust op 03-217 21 10 of kijk op: www.vdab.be/vindeenjob/vacatures/63189788/kinesitherapeut-e-met-specialisatie-pediatrische?source=zoekeenjob&medium=vacaturedashboard

18-11-2021

Zwangerschapsvervanging met mogelijkheid tot blijvende samenwerking te Bonheiden (Rijmenam)

Ik zoek een gemotiveerde kinesitherapeut(e) (liefst geconventioneerd) voor een zwangerschapsvervanging voor de periode maart-juni 2022, juiste data in onderling overleg nog te bepalen. Praktijk-K (www.praktijk-k.be) is een nieuwe, moderne praktijk gelegen in Bonheiden (Rijmenam). Gevarieerd patiëntenbestand met voornamelijk manuele lymfedrainage Vodder (1/3), bekkenbodemreëducatie/perinatale (1/3) en musculoskeletale (1/3). De combinatie van beide specialisaties lymfedrainage en bekkenbodemreëducatie/perinatale is een voordeel maar zeker geen must! Mogelijkheid om nadien deeltijds te blijven en agenda verder uit te bouwen, eventueel ook met andere specialisaties. Er is een oefenruimte en 2 volledig ingerichte behandelruimtes aanwezig, uren en dagen vrij te kiezen. Voor meer informatie: info@praktijk-k.be.

18-11-2021

Collega gezocht in KORTRIJK, Kine Degrande

Gezocht: 3e enthousiaste kiné- collega om de praktijk te versterken en verder mee uit te bouwen. Je komt terecht in een gloednieuwe praktijk in het centrum van Kortrijk, met een variërend patiëntenaanbod. Specialisaties zijn zeker welkom, maar geen must. Het gaat om een deeltijdse start, maar door de snelle groei zal dit vlot evolueren naar een voltijdse betrekking. Dagen en uren zijn te bespreken. Geïnteresseerd? En wil je graag meer info? Stuur me gerust een mailtje naar info@kinedegrande.be of bel naar 0497/28.34.42 Neem zeker ook een kijkje op de website. www.kinedegrande.be

18-11-2021

COLLEGA KINESITHERAPIE GEZOCHT TE PELT

Vacature PELT Wij zijn voor KINEOS, onze groepspraktijk voor kinesitherapie, revalidatie en osteopathie te Pelt, op zoek naar een toffe kinesitherapeut/e op zelfstandige basis. De kinesitherapie binnen de praktijk bestaat voornamelijk uit manuele therapie en oefentherapie. Starten met 19 uren per week, waarvan dagen en uren in overleg te bepalen zijn in functie van agenda’s en beschikbare ruimte. Je beschikt over een eigen kabinet en een ruime oefenzaal. Er zijn nagenoeg geen huisbezoeken. Ben jij de therapeut/e die we zoeken, contacteer ons dan via 011/ 40 36 32 of valerie@kineos.be Tot binnenkort! Team KINEOS Eline Swinnen, Jane Lenaerts, Dries Peeten en Valérie Kums www.kineos.be

18-11-2021

Vacature gedeconventionerd kinesitherapeut bij Flowcare (Schiplaken)

Ben jij een enthousiaste gedeconventioneerde kinesitherapeut, mét een passie voor beweging? En ben je op zoek naar een leuke werkplek? Flowcare is een multidisciplinaire groepspraktijk voor kine, training en voeding (gelegen tussen Mechelen en Leuven). Naast ons aanbod van kine (manuele therapie, sportkine, relaxatietherapie en pre- en postnataal), zetten we sterk in op medische pilates, training (pilates, corefit en PT) en voedingscoaching. Neem contact op met rosanne@flowcare.be Ben jij: - Een afgestudeerde kinesitherapeut/e - Gedeconventioneerd - Specialisatie en/ of interesse in manuele therapie - Enthousiast om nieuwe uitdagingen aan te gaan - Een teamplayer, die into gezelligheid is - Sociaal vaardig en flexibel. - Iemand die zelfstandig kan werken. - Op zoek naar een leuke werkplek? You are welcome! Door het vertrek van een collega en een collega in zwangerschapsverlof kan je starten met een directe overname van uren vanaf januari. Dit voor ongeveer 2 dagen per week. Dagen en uren verder overeen te komen. Zin in een nieuwe uitdaging? We kijken alvast heel erg uit naar jouw mailtje! CV en motivatie mag je sturen naar info@flowcare.be

18-11-2021

Vacature gedeconventionerd kinesitherapeut bij Flowcare (Schiplaken)

Ben jij een enthousiaste gedeconventioneerde kinesitherapeut, mét een passie voor beweging? En ben je op zoek naar een leuke werkplek? Flowcare is een multidisciplinaire groepspraktijk voor kine, training en voeding (gelegen tussen Mechelen en Leuven). Naast ons aanbod van kine (manuele therapie, sportkine, relaxatietherapie en pre- en postnataal), zetten we sterk in op medische pilates, training (pilates, corefit en PT) en voedingscoaching. Neem contact op met rosanne@flowcare.be Ben jij: - Een afgestudeerde kinesitherapeut/e - Gedeconventioneerd - Specialisatie en/ of interesse in manuele therapie - Enthousiast om nieuwe uitdagingen aan te gaan - Een teamplayer, die into gezelligheid is - Sociaal vaardig en flexibel. - Iemand die zelfstandig kan werken. - Op zoek naar een leuke werkplek? You are welcome! Door het vertrek van een collega en een collega in zwangerschapsverlof kan je starten met een directe overname van uren vanaf januari. Dit voor ongeveer 2 dagen per week. Dagen en uren verder overeen te komen. Zin in een nieuwe uitdaging? We kijken alvast heel erg uit naar jouw mailtje! CV en motivatie mag je sturen naar info@flowcare.be

17-11-2021

Kinesitherapeute gezocht (Kalken/Laarne)

Door het vele werk ben ik op zoek naar een collega om mijn praktijk te komen versterken in Kalken/Laarne. Liefst opleiding lymfedrainage maar niet noodzakelijk. Uren en dagen overeen te komen. Indien interesse graag een seintje op 0476/58.29.27 of vincentchrista@gmail.com

16-11-2021

Divers kinémateriaal psychomotoriek

Wegens stopzetting van mijn activiteiten als kinesitherapeute. Alle materiaal is in zeer goede staat en van zeer goede kwaliteit. Zweedse bank natuur (klein model); turnrek model natuur; minitrampoline compleet EUROTRAMP; Landingsmat; verschillende balansborden; Reuzeballon doorsnede 120cm ROOD (Bobathbal)+ stabilisator; zand-schrijftafel; divers klein materiaal: ballen, pittenzakjes, rubberen ringen, werpmat met dieren; aankleedramen; spelblokken, … Prijs overeen te komen. Meer info & contact: Somaya Verstyn: verstyn.somaya@telenet.be of 0486/16.19.69 regio Gent

16-11-2021

Vacature in Zwevezele

Voor onze jonge, dynamische en groeiende kinepraktijk in Zwevezele zijn we op zoek naar een nieuwe parttime collega. Er is een heel gevarieerd patiëntenbestand, met zowel huisbezoeken als behandelingen in de praktijk. Uren zijn bespreekbaar. Specialisaties in myofasciale therapie, lymfedrainage ad modum Vodder of zwangerschapsbegeleiding zijn een pluspunt. Interesse? Contacteer dan Elise Buyse via info@kinezwevezele.be of bel naar 0468/03.88.05.

16-11-2021

Kinesitherapeut(e)

Kiné op zelfstandige basis voor samenwerking in praktijk en beperkt aantal huisbezoeken in Diegem voor de periode van januari 2022 tot mei 2022. Contacteer karinmilde@hotmail.com, 0486-42 14 44.

16-11-2021

Enthousiaste leergierige collega kinesitherapeut gezocht: specialisatie muscoskeletaal KLUISBERGEN

Heb jij als kinesitherapeut veel ambitie in je vak? Heb jij interesse om te werken in een sfeervolle up to date groepspraktijk met de nodige know-how? Kom dan beslist eens op sollicitatie bij ons, mogelijks wordt jij onze nieuwe collega. 2 - 3 dagen/week Contact: bert_colpaert@hotmail.com 0498 380249

15-11-2021

Relaxatietherapeut in multidisciplinaire praktijk Qinobi Sint-Amandsberg

Gedreven door passie is Qinobi in het bijzonder gespecialiseerd om vrouwen een veilige haven te bieden en hen te ondersteunen op lichamelijk, emotioneel en mentaal vlak. Qinobi is een jonge, maar snel groeiende groepspraktijk in Sint-Amandsberg (Gent), die zich richt op (zwangere) vrouwen, mensen met bekkenklachten en mensen met stressgerelateerde klachten. Het team bestaat momenteel uit 4 kinesitherapeuten, 1 osteopaat, 1 podoloog en 1 coach. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een relaxatie-therapeut, uren te bespreken. Wil je kennis maken met onze praktijk, surf dan naar onze website www.qinobi.be. Interesse? Stuur ons je CV en motivatiebrief.

15-11-2021

Wij zoeken een nieuwe collega!

Voor onze jonge, dynamische praktijk te Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een nieuwe collega (parttime). Wij werken met een zeer gevarieerde patiëntenpopulatie waarbij we manuele therapie en oefentherapie combineren. Wij geloven in een actieve aanpak waar onze patiënt deel uitmaakt van het hele behandelproces. We vinden het belangrijk dat je leergierig en enthousiast bent en zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Elke therapeut krijgt bij ons de kans zichzelf verder te ontplooien in zijn interesses! Specialisaties zijn geen must, maar zijn altijd een pluspunt! Ben jij geïnteresseerd om in onze praktijk te komen werken? Stuur ons dan zeker je cv door en je motivatie waarom je graag bij ons wil komen werken! Je kan ons bereiken via mail op info@groepspraktijk-connect.be of via ons telefoonnummer 011/39.37.02

14-11-2021

Fangoketel

Fangoketel in goede staat. Prijs overeen te komen. 0495791422

12-11-2021

Collega Kine Kontich

Ben jij/ken jij een kinesist die houdt van uitdagingen? Wij zijn op zoek naar een spontane, enthousiaste nieuwe collega die zich graag verdiept in patiënten met complexere rug- en nekpathologie en ook met plezier revalidatie en chronische patiënten met de nodige zorg omringt. Huisbezoeken doen we ook, echter enkel gericht op de onmiddellijke buurt en enkel zolang de patient niet tot in de praktijk geraakt. Voor de rest verwachten we onze patiënten in onze mooie, nieuwe praktijkruimte die volledig aangepast is aan de uitdagingen van de huidige tijd (behandelruimtes die voldoende afstand garanderen, geautomatiseerd ventilatiesysteem per behandeltafel, enz). Meer info vind je op onze website: www.praktijkretouche.be/. Voel je je geroepen om deel uit te maken van ons team en wil je er zo'n 15 tot 20 uur per week heerlijk invliegen? Stuur dan een mailtje en een korte CV naar kinejudy@gmail.com.

11-11-2021

Vacature Kinesitherapeut Baasrode - Multidisciplinaire praktijk met 4 artsen - agenda over te nemen

Vacature ????Kinesitherapeut(e) Groepspraktijk Het Spoor Baasrode ????Reden: verhuis huidige kinesitherapeut, agenda over te nemen ????Startdatum: aanvang is bespreekbaar maar kan op korte termijn Functie-aanbod ✅ Je staat in voor de revalidatie, behandeling en opvolging van een gevarieerde patiëntenpopulatie ✅ Je hebt een rechtstreekse communicatie en wisselwerking met 4 aanwezige artsen waaronder twee sportartsen ✅ Je werkt nauw samen met het paramedische team bestaande uit: diëtiste, podologe, psychologe, kinderpsychologe en diabetes educator ✅ Je bent vrij om je eigen werkschema en tarief te bepalen ✅ Je werkt in een moderne en aangename werkomgeving en je wordt ondersteund door een medisch secretariaat ✅ Aantal uren is te bespreken Profiel ???? Evidence based werken en levenslang leren beschouw je als een evidentie ???? Je behandelt de patiënt vanuit een biospychosociaal standpunt ???? Je communiceert vlot met zowel interne als externe collega’s ???? Extra specialisaties zijn zeker welkom maar geen vereiste ???? Je bent flexibel en beheert zelfstandig je agenda Indien interesse graag contact opnemen met mijzelf (0477139257 - andreas.delaere@gmail.com of met Valérie Van den Berghe. ???? valerie@groepspraktijkhetspoor.be - ☎️052/330888

11-11-2021

Vacature in Wevelgem

Kom jij ons team vervoegen? Wij zijn: - Een jong & dynamisch team - Met verschillende (sub)specialisaties - In heel ruime & moderne praktijk - Met hands-on & actieve revalidatie - Waar progressie, vertrouwen, opleiding en begeleiding = keypoints Een vacature met: Vaste weekplanning in onderlinge overeenkomst Onbepaalde duur Geen specialisaties vereist Ben je net afgestudeerd of heb je met ervaring zin in een nieuwe uitdaging? Contacteer ons dan met je CV en motivatiebrief via info@kine-delrue.be of 0497/03 00 85 vòòr 5 december 2021. Meer info over de praktijk op www.kine-delrue.be, Facebook en Instagram

10-11-2021

Gedeconventioneerde kinesitherapeut gezocht te Sint-Lambrechts-Herk (Hasselt)

Zin in een nieuwe uitdaging? Zin om in een leuk team terecht te komen? Mail snel naar ine@back-to-balance.be Interesse in manuele therapie, sportrevalidatie en/of personal training zijn alvast grote pluspunten! Wij zijn een jonge & dynamisch kiné- en osteo-praktijk gelegen te Sint-Lambrechts-Herk die door groei een nieuwe collega zoeken!

09-11-2021

Kinesitherapeut(e)

VACATURE KINESITHERAPEUT(E) te HOEILAART Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kinesitherapeut(e) voor een deeltijdse job met uitbreidingsmogelijkheden voor de toekomst. Heb je interesse? Neem gerust een kijkje op de website www.fasciakine-hoeilaart.be of stuur een mailtje naar info@fasciakine-hoeilaart.be voor meer info met vermelding van je motivatie en CV.

08-11-2021

Gezocht nieuwe collega ivm pensioen.

We zoeken iemand om onze praktijk aan te vullen. Ons cliënteel is erg divers, maar met een groot aandeel lymfedrainage. Andere specialisaties zijn natuurlijk ook welkom. De werkuren zijn steeds overdag. Er is een lange carrière mogelijk. Contact: erika.vanstraelen@gmail.com

08-11-2021

VACATURE kinesitherapie te LOKSBERGEN (Halen)

Wegens aanhoudende groei van de praktijk ben ik op zoek naar een gemotiveerde collega (geconventioneerd) om samen de praktijk mee uit te bouwen. Het betreft een gevarieerd patiëntenbestand. Specialisaties zijn welkom, maar geen vereiste. Interesse in manuele therapie is een pluspunt. U beschikt over een eigen behandelruimte dus uren en dagen kunnen flexibel ingevuld worden. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, neem dan zeker contact op via jacobs.jessica.kinepraktijk@telenet.be of 0499/34.55.63 www.kineloksbergen.be/ voor meer info.

04-11-2021

Halftijdse kinesitherapeut

Wzc Heilig Hart Nijlen zoekt halftijdse gemotiveerde kinesitherapeut voor een contract van onbepaalde duur. Meer info: www.heilighartnijlen.be

04-11-2021

Zelfstandig kinesitherapeut Tienen

Graag wensen we onze praktijk Cure Concept met vestiging te Tienen uit te breiden met een nieuwe collega op zelfstandige basis. Bij voorkeur specialisatie manuele therapie of interesse om deze opleiding te volgen. Je start deeltijds op. Langdurige samenwerking met onmiddellijke indienstreding. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en ben bereid om eveneens huisbezoeken te doen. Mail je motivatiebrief en cv naar cureconceptvof@gmail.com t.a.v. Stijn Vandeborne. Telefonisch eveneens te bereiken via het nummer 016/888 931.

02-11-2021

Kinesitherapeut gezocht

Kiné Sempa zoekt een voltijds geconventioneerde kinesitherapeut. Zowel starters als ervaren therapeuten zijn welkom. Je kan onmiddellijk starten als gewenst. Je komt terecht in een tof team met 2 andere kinesitherapeuten. Er is voldoende ruimte om je eigen competenties te ontplooien en overleg onder collega’s. Interesse? Stuur je CV naar kinesempa@proximus.be en we contacteren jou!

01-11-2021

Collega langdurige samenwerking ROESELARE - bijzondere bekwaamheid pelvische reëducatie

Ben jij een enthousiaste gedeconventioneerde kinesitherapeut, mét een passie voor women’s health maar ook voor mannen en kinderen met blaas/bekkenbodem/darm problemen? En ben je op zoek naar een langdurige samenwerking? Dan ben jij misschien wel dé persoon die we zoeken! Barbakine is een groepspraktijk voor kinesitherapie, gelegen te Roeselare. Kijk zeker op onze website www.barbakine.be waar je onze visie en aanbod kan vinden. Wegens de sterke groei bij onze zwangerschapsbegeleiding en pelvische reëducatie zijn we op zoek naar langdurige versterking. Wij werken nauw samen met artsen, seksuologe, vroedvrouwen, … Ben jij: • Een afgestudeerde kinesitherapeute • Gedeconventioneerd • Bijzondere bekwaamheid pelvische reëducatie en zwangerschapsbegeleiding • Enthousiast om onze women’s health tak verder mee uit te bouwen • Een teamplayer, sociaal vaardig en flexibel. • Op zoek naar een langdurige samenwerking, als gelijkwaardige partner. Zin in een leuke uitdaging? We kijken alvast heel erg uit naar jouw mailtje! CV en motivatie mag je sturen naar barbara@barbakine.be of 0476/27 66 78

30-10-2021

Zelfstandige kinesitherapeut

Mofit kinesitherapie is op zoek naar een gemotiveerde, toffe, zelfstandige collega afgestudeerd als “musculoskeletale therapeut.” Achtergrond praktijk: Mofit kinesitherapie is gelegen te Rummen. Centraal gelegen tussen Herk-de-Stad en Sint-Truiden. We zijn een jonge kinesitherapiepraktijk met een persoonlijke aanpak en doelgerichte behandeling. De moderne praktijk groeit met uitbreiding van meerdere faciliteiten. Aanbieding: - Aanvang zo snel mogelijk. - Je beschikt over eigen kabinet met gezamenlijke oefenruimte. In samenspraak met collega’s zelf uren en patiënten-aantal bepalen. - Groei mogelijkheden en inspraak in de beslissingen voor de kinesitherapie praktijk. - Reeds meerdere specialisaties en expertises beschikbaar in de praktijk. Wil je bijleren van uw collega’s? Manuele therapie (postgraduaat MSK), osteopathie, Mulligan concept, Medical taping concept, personal training, dry needling en nog veel meer! - Relatie met academische wereld: Jonas is een gewezen praktijk docent kinesitherapie te KULeuven. Momenteel werkzaam als stagebegeleider 2de master MSK voor de KULeuven. Interesse? Is dit waar je naar op zoek ben? Ben je leergierig, wil je samen met toffe collega’s samenwerken? Ga de uitdaging aan en neem contact met ons op via onderstaande gegevens. 0476 90 06 45 www.mofit.be info@mofit.be Kraaistraat 11A, 3454 Rummen

28-10-2021

19u kine in WZC St Rafaël te Liedekerke

Wij zoeken een leuke gemotiveerde collega met een hart voor ouderen om ons kine-team te versterken vanaf 1 december. Bij interesse graag mailen naar kine@strafael.zkj.be

28-10-2021

Gedeconventioneerde kinesist(e) voor aangename groepspraktijk in Schilde

Voor onze groepspraktijk Equisano in Schilde zijn wij op zoek naar een gedeconventioneerde kinesist(e) om een bestaande agenda van 15u over te nemen. Uitbreiding in de toekomst is mogelijk. Extra specialisaties zoals manuele therapie is een pluspunt. Dagen en uren zijn bespreekbaar, starten kan onmiddellijk. Extra informatie of solliciteren met CV en motivatiebrief kan via elskrols61@gmail.com of telefonisch 0477/70.35.40.

28-10-2021

Kine gezocht voor kinepraktijk Duomed te Tielt - Winge

Wij zoeken een dynamische collega om onze osteo- kinépraktijk Duomed in Tielt Winge te versterken. Starten kan met 25-30 uur/week maar uitbreiding is zeker mogelijk. Uren en dagen zijn bespreekbaar. Kennis van manuele therapie is een pluspunt, andere specialisaties zijn zeker welkom. Ben je pas afgestudeerd ? Geen probleem, ook dan zijn we op zoek naar jou. Neem alvast een kijkje op www.duo-med.be Interesse ? Stuur een email naar mario.jochmans@telenet.be

26-10-2021

Vacature ter zwangerschapsvervanging

Gezocht kinesitherapeut(e) op zelfstandige basis. Vervanging gezocht VANAF HEDEN tot en met mei met eventuele verlenging. Dagen en uren bespreekbaar, komende maanden ter ondersteuning voor enkele halve dagen of 1 volledige dag in de week vanaf januari overname voltijdse praktijk (gemiddeld 30 uur per week). De praktijk kent een divers patiëntenbestand. Basiskennis lymfedrainage wenselijk. Indien interesse, graag cv en eventueel motivatiebrief mailen naar kine.kellybuys@gmail.com.

26-10-2021

Vacature ter zwangerschapsvervanging

Gezocht kinesitherapeut(e) op zelfstandige basis. Vervanging gezocht VANAF HEDEN tot en met mei met eventuele verlenging. Dagen en uren bespreekbaar, komende maanden ter ondersteuning voor enkele halve dagen of 1 volledige dag in de week vanaf januari overname voltijdse praktijk (gemiddeld 30 uur per week). De praktijk kent een divers patiëntenbestand. Basiskennis lymfedrainage wenselijk. Indien interesse, graag cv en eventueel motivatiebrief mailen naar kine.kellybuys@gmail.com.

24-10-2021

Deeltijdse kinesitherapeut(e) gezocht regio Waregem

Bij Groepspraktijk KineTIST te Desselgem werken we momenteel met 2 voltijdse en 1 halftijdse therapeuten en zijn hierbij op zoek naar iemand die ons team komt versterken. Binnen de recent vernieuwde praktijk hebben we een gevarieerd patiëntenbestand. Naast MSK en sportkinesitherapie komen verdere specialisaties aan bod: Manuele therapie, SCMO, Dry Needling (trigger), handrevalidatie, en respiratoire kinesitherapie. Leer ons team kennen en neem een kijkje in onze praktijk: kinetist.be/ Ben je gemotiveerd en leergierig, een dynamische teamplayer, sociaal vaardig en ben je zelfstandig en geconventioneerd? Specialisaties zijn welkom maar geen must. Wij bieden je een deeltijdse betrekking met mogelijkheid tot voltijds. Dagen en uren zijn te bespreken. Bij interesse: gelieve uw CV door te sturen naar info@kinetist.be

24-10-2021

Zelfstandige kinesitherapeut.

Wij zoeken dringend een nieuwe en gemotiveerde zelfstandige collega. Samenwerken in teamverband en vlot communiceren is een must. Geen huisbezoeken. Specialisaties zijn geen vereiste maar wel een meerwaarde. Voor verdere info over de praktijk, kijk op onze website: www.kine-kuringen.be Contact: hilde.paredis@telenet.be

24-10-2021

Nieuwe snelgroeiende kinepraktijk te Hemiksem zoekt versterking.

Ik ben op zoek naar een gemotiveerde, geconventioneerde collega kinesitherapeut om, op zelfstandige basis, mijn nieuwe en snelgroeiende praktijk te Hemiksem te versterken. Een specialisatie in de manuele therapie is een pluspunt , geen must. Dagen en uren onderling overeen te komen. Bij interesse gelieve contact op te nemen met Gerty Bastaens (gerty.bastaens@telenet.be of 0474 86 85 97).

23-10-2021

Collega kinesitherapeut(e) gezocht te Zonhoven

Praktizon te Zonhoven is op zoek naar een extra kinesitherapeut(e); het betreft een full time betrekking; uren zijn overeen te komen; wel minstens 3 avonden per week beschikbaar zijn; interessante verloning en mogelijkheid om zich op termijn in te kopen. Meer info over de praktijk vind je op www.praktizon.be Bij interesse, gelieve contact op te nemen met Philip op het nummer 0475666739.

22-10-2021

Kinesitherapeut(e) Sint-amandsberg

Gedreven door passie is Qinobi in het bijzonder gespecialiseerd om vrouwen een veilige haven te bieden en hen te ondersteunen op lichamelijk, emotioneel en mentaal vlak. Qinobi is een jonge, maar snel groeiende groepspraktijk in Sint-Amandsberg (Gent), die zich richt op (zwangere) vrouwen, mensen met bekkenklachten en mensen met stressgerelateerde klachten. Het team bestaat momenteel uit 4 kinesitherapeuten, 1 osteopaat, 1 podoloog en 1 coach. Om ons team te versterken zijn we dringend op zoek naar een zelfstandig kinesitherapeut. Bij voorkeur heb je de specialisatie manuele therapie op zak en een 2 à 3-tal jaren werkervaring. Dit is echter geen must, zolang je maar de nodige interesse hebt in onze doelgroep en je vol enthousiasme wenst bij te scholen (zowel intern als extern). Wij richten ons in het bijzonder tot mensen met: - BEKKENKLACHTEN: Bekkeninstabiliteit in kader van de zwangerschap; Pijn op het schaambeen, het stuitje, de liezen, in het zitvlak of op de heupen; Bekkenblokkades - PERINATALE KINESITHERAPIE: Begeleiding tijdens de zwangerschap bij klachten en ter voorbereiding op de bevalling. Aangepaste oefentherapie na de bevalling om contact met het lichaam te hervinden en het lichaam weer in vorm te krijgen. - STRESS GERELATEERDE KLACHTEN - RUG- EN NEKKLACHTEN Wil je kennis maken met onze praktijk, surf dan naar onze website www.qinobi.be. Interesse? Stuur ons je CV en motivatiebrief.

22-10-2021

Phyaction 782

Ik zoek dringend een 2de hands PHYACTION 782 0475-54 54 60 of marleen.schepers@telenet.be

22-10-2021

Vacature neuro kine

Wij zoeken: een enthousiaste neurologische kinesitherapeut (voor volwassenen) voor de regio Sint-Truiden-Landen een creatieve collega met of zonder ervaring (we voorzien de nodige ondersteuning) een halftijdse kracht met mogelijkheid tot uitbreiding naar voltijds iemand die vrij snel kan opstarten dè collega die ons team compleet maakt waardoor we eindelijk met 4 kunnen gaan padellen :D Iets voor jou of je kent de geknipte persoon? Laat maar komen die CV’s en Motivatiebrieven (kine@leenmellemans.be)

20-10-2021

Gemotiveerde kine gezocht voor groepspraktijk te Lembeek (Halle)

Groepspraktijk Cuvelier te Lembeek (Halle) is op zoek naar een gemotiveerde collega om de praktijk te versterken op zelfstandige basis. Uren te bespreken. Alle specialisaties zijn welkom! Indien interesse of voor meer informatie stuur een mailtje naar kine.cuvelier@skynet.be of bel +32 475 78 36 45. Hopelijk tot snel!

18-10-2021

Zelfstandige kinesitherapeut(e) gezocht

Gezocht: Zelfstandige kinesitherapeut, 3 tot 5 dagen, in overleg te bepalen. Regio Geraardsbergen, auto vereist voor huisbezoeken. Contact : Dirkdp@telenet.be of 0497/414129

18-10-2021

Zwangerschapsvervanging Zedelgem

We zijn op zoek naar naar een kinesitherapeut (m/v) voor een deeltijdse werkaanbieding (20-30u/w) wegens zwangerschapsverlof collega. Vervangingsopdracht januari - april 2022. Gezocht profiel: Je bent zelfstandig in hoofd- of bijberoep. Specialisatie in manuele therapie en/of ademhalingskine is pluspunt maar geen noodzaak. Je bent dynamisch, enthousiast, communicatief en hebt zin voor verantwoordelijkheid. Werkaanbieding: Deeltijdse betrekking met flexibele werkuren van half januari tot half april 2022. Zowel patiënten in de praktijk als een aantal huisbezoeken. Contacteer Joris Verhaeghe 0478/305784 kine@jorisverhaeghe.be

18-10-2021

Enthousiaste collega

Onze bloeiende praktijk te Lede (tussen Wetteren en Aalst) is op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. Uren en dagen zijn vrij te kiezen. Onze praktijk is vooral manueel gericht. Bij interesse kan u contact opnemen met annhavermans@hotmail.com

18-10-2021

Halftijds of voltijds

Enthousiaste collega gezocht om te starten in een groepspraktijk. Zowel huisbezoeken als in de praktijk. Uren zijn te bespreken. Praktijk is gelegen in Beveren, bij Roeselare. Onmiddellijk te starten. Geen specificaties vereist. Andere specificaties (collega's): Manuele lymfdrainage (vodder), dry-needling, pelvische reëducatie, voetreflex, sportkiné Indien interesse: 0476/288761 of xavier.vandenberghe1@telenet.be

18-10-2021

Vacature Otegem

Vacature te Otegem Ik ben op zoek naar een zelfstandige, flexibele en enthousiaste kinesitherapeut die ons jong team komt versterken. Deeltijds te starten, uren en dagen zijn overeen te komen. De praktijk is modern en gericht op algemene manuele kinesitherapie maar ook oefentherapie komt aan bod. Huisbezoeken maken ook deel uit van onze agenda. Er zijn verschillende specialisaties waaronder manuele therapie, autogene drainage, pre en postnatale kinesitherapie. Bijscholing wordt sterk geapprecieerd. Alle specialisaties zijn welkom, iedereen mag zich ontplooien in de richting die hij/zij wilt. U kunt ook een kijkje nemen op onze website: www.kine-otegem.be. Bij vragen, aarzel niet om mij te contacteren: Anaïs Callens, Anais.callens@outlook.be, 0474 23 37 38

17-10-2021

Halftime kiné gezocht in Moorslede

Wij zoeken een halftime kinesitherapeut(e) om onze groepspraktijk (momenteel 4 collega's) te vervolledigen. Gezien de drukke agenda's, de bijscholingen en verlofperiodes hebben wij vanaf november/december nood aan een extra collega. Ben je geïnteresseerd om onze multidisciplinaire groepspraktijk te vervoegen neem dan snel contact op. Via info@kine-annvantomme.be Of 0498/871414.

16-10-2021

Vacature te Geel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor een halftijdse betrekking, later eventueel uit te bouwen tot voltijds. Dagen en uren zijn bespreekbaar. Interesse of meer info -> huysmans_noor@hotmail.com

16-10-2021

Kinesitherapeut-19-u-week

Wzc Sint Jzef zoekt kine voor 19u per week, vast contract. sintjozefwiekevorst.be/vacature/kinesitherapeut-19-u-week/

Overstromingen - Hulp gevraagd (0)

Overstromingen - Aanbiedingen (1)

30-12-2021

Massagetafel (80cm breed) en TENS/US toestel / Table de massage (80cm) et appareil TENS/US

Wij doen in onze praktijk een massagetafel van 80cm breed (elektrisch op en neer) weg en een TENS/US toestel. Beide zijn in gebruikte staat, maar werken nog perfect en zijn gratis af te halen in onze praktijk te Lennik. Contacteer 0479/39.28.29 of jolien.joncheere@gmail.com. *** Dans notre pratique nous supprimons une table de massage de 80 cm de large (électrique haut et bas) et un appareil TENS/US. Les deux sont en état utilisé, mais fonctionnent toujours parfaitement et peuvent être récupérés gratuitement dans notre cabinet à Lennik. Contact/ 0479/39.28.29 oU jolien.joncheere@gmail.com.

Overname praktijk (1)

28-11-2021

progressieve overname praktijk

Beste collega('s), voor mijn praktijk (te Moerbeke-Waas , Oost-Vlaanderen) zoek ik een collega (M/V) die vanaf 01/01/2022 de praktijk kan overnemen op maandag en vrijdag (kan eventueel op andere dagen); het is eveneens de bedoeling meer met verlof te gaan, ook die periode wordt dan ook door u opgevangen. Verder zou ik in een latere fase minder dagen werken, die dan ook uiteraard naar u komen. De praktijk kent een heel divers patiëntenbestand. Bij interesse bel gerust voor meer informatie of een gesprek op 0495-57 37 85 of 09-346 90 30. met vriendelijke groeten, Hugo Van Driessche

Praktijk te huur (3)

29-12-2021

Volledig vernieuwd praktijkruimte te Gent (Sterre)

We stellen een praktijkruimte te huur in een multidisciplinaire pediatrische groepspraktijk voor een kine die als zelfstandige wenst te starten. Praktijk is volledig nieuw, met bureau, kast en stoelen. Bobath tafel beschikbaar. Prijs 350 euro/maand + 100 euro deelname kosten (water, elektriciteit en chauffage). Voor meer informatie: 0495/57.96.07.

30-11-2021

Wegens pensionering, praktijkruimte te huur

Gelijkvloers appartement, regio Antwerpen Oost. Gsm 0477/526306

29-10-2021

Mooie praktijkruimte of kantoor met centrale ligging.

Gelegen in centrum Duffel. Bestaande uit een gelijkvloers (130m²), grote oefenruimte met daglicht en drie aparte kamers, wachtruimte en toilet. Voldoende parkeergelegenheid met of zonder schijf in de omgeving. Tel. 0476/527138 of jan.heyl@skynet.be

Te huur (1)

01-01-2022

2 praktijkruimtes te huur te Maldegem

Gedurende 2 dagen per week stel ik 2 praktijkruimtes te huur. Deze zijn gelegen in Maldegem. Vermits de praktijk Qine al enkele jaren gekend staat als een praktijk voor manuele therapie zou het ideaal zijn om een collega te vinden die graag kine wil toepassen bij vnl. orthopedische klachten, in het bijzonder rug- en nekklachten. Andere specialiteiten zoals TMJ behandeling, vestibulaire revalidatie, handrevalidatie, ergonomie, … kunnen perfect passen binnen deze praktijk. Ben je geïnteresseerd dan zit ik graag met jou aan tafel om de verschillende mogelijkheden qua invulling, tarief en dagen te bespreken. Je kan mij steeds contacteren op 0474/63 52 72 of info@qine.be.

Te koop (15)

03-01-2022

Behandelingstafels

Ik heb twee behandelingstafels te koop, bijna niet gebruikt en in perfecte staat. Prijs overeen te komen via telefoon, 0476-91 79 65.

24-12-2021

TheraBand Wall Station

TheraBand Wall Station met de nodige toebehoren. Prijs overeen te komen. Tel: 0475/345889 Email: stefan.rens@telenet.be

22-12-2021

Shockwave ‘Masterplus MP100 ULTRA’ – STORZ MEDICAL

3 jaar oud, niet gebruikt wegens overlijden. Nog steeds te koop. Prijs overeen te komen. Meer info: 0496- 80 86 05.

06-12-2021

kinemateriaal te koop

Phyaction laser: 100 euro, hoekbank fysiomed: 100 euro, pulson gymna: 100 euro. Neem contact op via frank.michiels2@telenet.be.

03-12-2021

kinemateriaal te koop

Hoekbank voor medische trainingstherapie (100 euro), pulson 100 Gymna (100 euro) en Phyaction Laser (100 euro) te koop. Neem contact op via frank.michiels2@telenet.be.

02-12-2021

Oefenmateriaal

Uniphy Phyaction Balance, weinig gebruikt, prijs overeen te komen. Contact : lieve.vanheusden@hotmail.com

30-11-2021

Wegens pensionering

Myo 420 gymna feedback + stimulatus equipment 400 euro’s, Qim 914 met 7 uitgangen voor lymfedrainage 400 euro’s. Tel 0474/975227.

30-11-2021

Wegens pensionering kinesitherapiemateriaal te koop

Volledige inboedel kinesitherapiepraktijk te koop. Hooglaagtafels, vaste tafels, rolwagens, allerlei oefenmateriaal, klein materiaal. Skin V6 depressomassage-apparaat, loopband Vision Fitness, gymna Fitvibe trilplaat. Verticaal trekapparaat, Spinegym, ... Omgeving Antwerpen Oost, tel 0477526306.

14-11-2021

Trilplaat Fitvibe

Professionele trilplaat Fitvibe In goede staat, weinig gebruikt. Pris overeen te komen. Contacteer kinebrunostruyf@gmail.com - 0495791422

10-11-2021

Kiné-toestellen Gymna.

All round trainingsapparaat voor de 4 ledematen. Een trilapparaat met toebehoren (Fitvibe). Tractie-toestel cervicaal. Apparatenwagens (2). Roeiapparaat. Prijs overeen te komen. Tel. 0476/527138

07-11-2021

Diverse apparatuur en oefenmateriaal

Wegens stopzetting van mijn activiteiten als kinesitherapeut. Alle materiaal is in zeer goede staat en van zeer goede kwaliteit. Sportraamportiek: 80€ Xco Studio/ Shape set: 50€, Xco Fysio set 70€ Slashpipe oranje: 70€ Haider Bioswing zwart: 90€ Roltafeltje, wit, 1 lade en 1 legboord: 30€ Gymna Combi 410 electro en US toestel met 1 behandelkop: 80€ Auriculotherapie toestel: 350€ met set naalden, Divers klein materiaal: oefenmatjes: 10€, gewichten: 10€, halters: 10€ , Theraband flexbar groen of rood: 5€, Powerweb Combo groen/geel: 15€; rood/ beige: 15€ klein zitfietje: 10€ etc etc, etc.. Alles is aan 50% - 60% korting of meer Contact: praktijkdecuyper@gmail.com 0477/758181 www.praktijkdecuyper.be Foto's op de website

05-11-2021

Te koop wegens pensioen

Te koop wegens pensioen Oxycycle3, quadriceps bank + gewichten – 2 delige elektrische hoog-laag tafel – Minivector – Fitvibe medical pro – Deltapro massagestoel – Wobble smart – US Phyaction 190 – Phyaction Performa – Ultra vibrator – Roltafeltje – Handreva tafel – Therapiestoel – klein oefenmateriaal. Prijs overeen te komen. 0477742708 lefevre2@telenet.be

03-11-2021

Ultrason Gymna Pulson 320

Te koop wegens geen gebruik, in goede staat, 200 euro. info@menschaert.be

31-10-2021

Materiaal wegens stopzetting praktijk

Trekapparaat komeet - enraf nonius 300 euro Trekapparaat gymna (80 kg) 430 euro, massagetafel 2-delig 300 euro Schuine plank komeet 80 euro Alles in perfecte toestand 0475 52 89 76

19-10-2021

3-delige elektrische Enraf-Nonius en 2-delige elektrische Gymna tafel

3-delige elektrische Enraf-Nonius: Werkt perfect één compartiment opnieuw te bekleden, 750 Euro 2-delige elektrische Gymna: Werkt perfect, 500 Euro. Deze kunnen geleverd worden. Meer info en foto's: henriclement11@gmail.com

Vervangingen (13)

12-01-2022

Zwangerschapsvervanging in Landen gezocht

Ik ben op zoek naar een sociale en enthousiaste kinesitherapeut(e) die mij op zelfstandige basis kan vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Ik werk in een leuke familiale praktijk met één andere collega te landen. Ervaring is geen must. Wanneer: van begin mei 2022 tot en met 3 oktober 2022. Eventueel mogelijk om samenwerking verder te zetten na deze periode. Contacteer mij via mail: liessa.maes@hotmail.com of telefoon: 0472/31 07 01.

03-01-2022

Enthousiaste collega gezocht

VACATURE VERVANGING KINESITHERAPIE! Ben jij de enthousiaste collega naar wie wij op zoek zijn? Wij zijn een jong en dynamisch team dat op zoek is naar een collega om ons te vervoegen voor een vervanging gedurende een 6-tal weken. Waar: Lokeren, nabij Lochristi/Gent *** Wanneer: vanaf 1 februari tot half maart, dit voor een minimum van een 35-tal uur. Uitbreiding is zeker mogelijk. Dagen en uren zijn bespreekbaar. *** Wat: gevarieerde patiëntenpopulatie, beperkt aantal huisbezoeken. Specialisatie manuele therapie of een beetje leergierigheid om veel bij te leren, is zeker een pluspunt, maar geen vereiste. *** Interesse? Neem zeker een kijkje (www.praktijkremotion.be) of contacteer ons gerust: info@praktijkremotion.be of 0472/56 18 07. Groetjes! Evy, Jasmien en Stefan

27-12-2021

Enthousiaste gemotiveerde collega

Groepspraktijk LEVAKI in Lede is op zoek naar twee kinesitherapeuten (m/v/x) om ons team te versterken. 1 Tijdelijke werkaanbieding voor de zomermaanden 1 Vaste werkaanbieding Profiel: Je bent zelfstandig in hoofd- of bijberoep. - Je bent dynamisch, enthousiast, communicatief en hebt zin voor verantwoordelijkheid. Werkaanbieding: Vaste job (vol- of deeltijds) met flexibele, vrij te kiezen werkuren vanaf de zomermaanden 2022 (vroeger mag ook) - Tijdelijke job (vol- of deeltijds) met flexibele, vrij te kiezen werkuren in de zomermaanden 2022. Alle info op www.levaki.be. Laat me vlug jouw interesse en motivatie weten via annhavermans@hotmail.com - 0485/839931.

19-12-2021

dringend: zwangerschapsvervanging te Berchem begin februari- begin mei

Ik zoek dringend iemand om mij halftijds te vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Uren/dagen: vooral de avonden en op maandag, woensdag en donderdag overdag. Vanaf begin februari tem begin mei. mogelijkheid om nadien vast ons team te vervoegen. Algemene praktijk en enkele huisbezoeken vlakbij. Vlakbij Berchem station. Meer info bij Ellen Broos via HelpingHandsKine@Gmail.com of via gsm 0486/93.60.52

15-12-2021

zwangerschapsvervanging

Enthousiaste collega kinesist gezocht voor onze praktijk centrum Duffel. Mogelijkheid om de werktijd zelf in te vullen. Momenteel zijn wij geconventioneerd. Revateam staat vooral voor algemene kwaliteitsvolle revalidatie. De zwangerschapsvervanging start vanaf april tot en met juni maar er is flexibiliteit om voordien te starten en nadien hafltime te blijven. Geinteresseerden kunnen mij contacteren op het nummer 0496/50 73 62.

14-12-2021

zwangerschapsvervanging Wetteren

Groepspraktijk zoekt geconventioneerde kine met specialisatie lymfedrainage voor vervanging van 4 maanden. Periode 1/4/22 - 31/7/22. 3 à 4 dagen vrij te kiezen. Contact : 0478/38.11.56.

07-12-2021

Gemotiveerde collega gezocht in Wetteren!

Regio Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant. Wij zijn een klein team met 2 kinesitherapeuten en 1 osteopate en we zoeken een enthousiaste kinesitherapeut(e) om een van de collega’s te vervangen (halftijds) tijdens haar bevallingsverlof van maart tot eind juli. Nadien is er eventueel een mogelijkheid om (deeltijds) te blijven. Werkuren en -dagen zijn overeen te komen. Onze praktijk is helemaal gerenoveerd, heeft een eigen tuin en is gelegen midden in de natuur. Kijk eens op onze site www.evidieltjens.be en stuur een mailtje naar osteopathie@evidieltjens.be met jouw cv en motivatiebrief. Bellen kan naar 0486/54.06.08. Specialisaties zijn uiteraard een meerwaarde, maar ook beginners zijn welkom!

19-11-2021

Zwangerschapsvervanging januari - augustus 2022 te Gent

Wijkgezondheidscentrum Rabot vzw zoekt een kinesitherapeut(e) voor een vervanging (zwangerschapsverlof) van januari 2022 tot midden augustus 2022. CV en motivatiebrief uiterlijk 09/12/21 via mail: leen.gyssels@wgcrabot.be Sollicitatiegesprekken gaan door 2e helft december. Meer info: 09/277 10 77 ​Vragen naar Leen Gyssels (coördinator) of één van de kinesitherapeuten: Davy, Laura of Susanne.

18-11-2021

Zwangerschapsvervanging met mogelijkheid tot blijvende samenwerking te Bonheiden (Rijmenam)

Ik zoek een gemotiveerde kinesitherapeut(e) (liefst geconventioneerd) voor een zwangerschapsvervanging voor de periode maart-juni 2022, juiste data in onderling overleg nog te bepalen. Praktijk-K (www.praktijk-k.be) is een nieuwe, moderne praktijk gelegen in Bonheiden (Rijmenam). Gevarieerd patiëntenbestand met voornamelijk manuele lymfedrainage Vodder (1/3), bekkenbodemreëducatie/perinatale (1/3) en musculoskeletale (1/3). De combinatie van beide specialisaties lymfedrainage en bekkenbodemreëducatie/perinatale is een voordeel maar zeker geen must! Mogelijkheid om nadien deeltijds te blijven en agenda verder uit te bouwen, eventueel ook met andere specialisaties. Er is een oefenruimte en 2 volledig ingerichte behandelruimtes aanwezig, uren en dagen vrij te kiezen. Voor meer informatie: info@praktijk-k.be.

15-11-2021

[VERVANGING HALF MAART TOT JUNI INBEGREPEN - ZAVENTEM]

Hallo, Ik ben op zoek naar een gemotiveerde en dynamische vervanger voor mijn zwangerschapsverlof. ⏱ Wanneer: Van 21 maart tot eind juni 2022 ???? Waar: Zaventem (Nossegem) in de groepspraktijk KINEZA met mogelijk enkele huisbezoeken in de buurt. Praktijk geheel voorzien met online agenda en kine software. ❓ Wat: Geconventioneerde kinesitherapeut voor algemene kinesitherapie, orthotrauma, manuele therapie, etc. Kennis van Nederlands en Frans, Engels een meerwaarde. ???? Uurrooster: 3 middagen (maandag, woensdag, vrijdag) en 2 ochtenden (dinsdag en donderdag) maar dit is flexibel ➡️ Heb je vragen of interesse stuur me dan een berichtje en/of je CV naar lenaertzmanon@gmail.com Manon Lenaertz

01-11-2021

Zwangerschapsvervanging 25 april tot 1 augustus 2022 te Lochristi

De kinepraktijk Hands4you is op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste collega voor een halftijdse betrekking (25 uren) op zelfstandige basis te Lochristi. Onze dynamische groepspraktijk is gespecialiseerd in handrevalidatie & revalidatie van het bovenste lidmaat. De functie is vacant van 25 april 2022 tot 1 augustus 2022. Kennis van onze specialisatie is een meerwaarde, interesse een must. Je komt terecht in een professioneel en tof team die de laatste wetenschappelijke inzichten op het vlak van revalidatie in de praktijk brengt. Bezoek eens onze website op www.hands4you.be of Instagram op hands4you_kinesitherapie. Interesse? Contacteer ons via vanessa@hands4you.be of 0476 99 44 39.

22-10-2021

Zwangerschapsvervanging

Wij zijn op zoek naar een leuke zelfstandige collega voor een zwangerschapsvervanging te Duffel vanaf januari 2022. Je komt terecht in een duopraktijk met oefenzaal en het nodige oefenmateriaal. 1 op 1 contact met patient is belangrijk. Je werkt op zelfstandige basis op dinsdag en donderdag. Enkele huisbezoeken behoren ook tot het takenpakket. Indien interesse graag cv mailen naar kine.an.de.paep@proximus.be

19-10-2021

VACATURE VOOR VERVANGING TE MARKE

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor vervanging van begin februari tem eind april 2022, dit in loonverband. Uren en dagen bespreekbaar. Zowel patiënten in de praktijk als op huisbezoek. Voor mijn info neem gerust contact op met Stéphanie Van Hauwaert 056/245592 of stephanie.van.hauwaert@de-ruyschaert.be

Werkaanbieding (54)

11-01-2022

Collega gezocht, halftijds of meer uren mogelijk

Groepspraktijk Drabbé in Halle (1500) is op zoek naar een geconventioneerde collega voor een halftijdse tewerkstelling. Meer uren of opbouw naar voltijds is mogelijk. Het gaat om een gevarieerde patiëntenpopulatie. Ervaring en specialisaties zijn geen vereiste. Neem een kijkje op: www.kinesist-halle.be. Bij interesse gelieve te mailen naar rens.drabbe@gmail.com.

11-01-2022

Snelgroeiende kinepraktijk te Hemiksem zoekt versterking

Ik ben op zoek naar een gemotiveerde, geconventioneerde collega kinesitherapeut om, op zelfstandige basis, mijn nieuwe en snelgroeiende praktijk te Hemiksem te versterken. Een specialisatie in de manuele therapie is een pluspunt, geen must. Dagen en uren onderling overeen te komen. Bij interesse gelieve contact op te nemen met Gerty Bastaens (gerty.bastaens@telenet.be of 0474 86 85 97).

09-01-2022

Gemotiveerde kinesitherapeut(e) full- of halftime in groepspraktijk Motifit in Hamont

Onze groepspraktijk Motifit te Hamont is op zoek naar een gemotiveerde kinesitherapeut(e). Mogelijkheid om onmiddellijk te starten, fulltime of halftime naar eigen keuze. Als opportuniteit is participatie een mogelijkheid maar absoluut geen must. Bij interesse graag een mailtje: dianemeeuwissen@gmail.com of telefoontje: 0472/31 81 88.

09-01-2022

Vacature: KINESITHERAPEUT(E) OOST-VLAANDEREN

Vacature: KINESITHERAPEUT(E) OOST-VLAANDEREN (fulltime) Wij zijn een groepspraktijk in Oudenaarde, op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste kinesitherapeut(e) om ons team vast te versterken. Onze praktijk richt zich op algemene kinesitherapie en revalidatie waarbij elke therapeut(e) zijn/haar eigen specialisaties heeft, met als doel om zoveel mogelijk patiënten verder te kunnen helpen. Je werkt op zelfstandige basis als geconventioneerde therapeut(e). We zijn flexibel naar werkplanning toe. Hebt u interesse? Neem een kijkje op www.kinepunt-oudenaarde.be. Mail ons op julievandendaele@hotmail.com met uw recent cv.

06-01-2022

!VACATURE! – Lendelede/Kuurne/Heule

Wegens aanhoudende drukte zijn wij dringend op zoek naar een toffe collega om ons team voor onbepaalde duur te versterken. De moderne groepspraktijk is gelegen in de regio Lendelede-Kuurne-Heule (Sente). *** Elke specialisatie is welkom. *** Uren en dagen overeen te komen. *** Van bij de start 25 uur beschikbaar, onmiddellijke uitbouw tot fulltime mogelijk. *** Zowel in de praktijk als op huisbezoek (miniem). *** Heel gevarieerd patiëntenbestand. *** Moderne praktijk met 2 oefenruimtes en individuele behandelkamers. *** Zelfstandig en geconventioneerd. *** Onmiddellijk starten mogelijk. *** Ook schoolverlaters welkom. Ben jij zelfstandig, sociaal, empathisch, een teamplayer en op zoek naar werk? Stuur dan jouw cv naar info@kinedewever.be.

02-01-2022

Zoek iemand om bij te springen in de praktijk te Gentbrugge

Ik zoek een toffe jonge collega, die eerst kan bijspringen en dit jaar dan een tijd de praktijk kan verderzetten tijdens de revalidatieperiode na mijn operatie. Het is de bedoeling om dit samen verder uit te bouwen, ik ga regelmatig weg dus zijn er genoeg periodes om zelfstandig in de praktijk verder te werken. Contact: ingridthiery73@gmail.com.

02-01-2022

Groepspraktijk Kinesitherapie Centrum Meise zoekt collega

Groepspraktijk met verschillende specialisaties zoekt deeltijdse collega. Uren en dagen zijn te bespreken. Starters zijn welkom. Indien je beschikt over een specialisatie ben je eveneens zeker welkom voor een gesprek. We zijn op zoek naar iemand die een positieve aanvulling wil zijn voor ons team. Onze in-house specialisaties zijn Manuele therapie, Manuele lymfedrainage, Respiratoire kinesitherapie, Perineale kinesitherapie en Sportkinesitherapie. Van bij de start neem je de uren over van onze senior therapeut die recentelijk met pensioen ging. Van daaruit kunnen we werken naar een werkbelasting die aansluit bij jouw noden/wensen. Voor meer informatie: nicolas.moyson@hotmail.com of 0494/88.11.00.

29-12-2021

Zelfstandige pediatrische kinesitherapeut/bobaththerapeut

Kinesitherapeut (m/v) parttime. OVER OPTIMAAL ONTWIKKELEN: Optimaal Ontwikkelen is een dynamische groepspraktijk met een multidisciplinair team van gemotiveerde therapeuten die erin geloven dat elk kind recht heeft op de beste kansen om zich optimaal te ontwikkelen en hun eigen kracht en talent te ontdekken. Kinderen van 0 tot 18 jaar kunnen bij ons terecht voor een individueel samengesteld pakket van begeleiding bestaande uit kinesitherapie, logopedie, ergotherapie, orthopedagogie, psychotherapie en hippotherapie. Om het team te versterken zijn wij op dit moment op zoek naar nieuwe therapeuten. JOUW FUNCTIE EN TAKEN Als kinesitherapeut met zelfstandig statuut sta je in voor het volledige behandelplan van kinderen in de ruime regio van Gent: • Intake, assessment en testing • Opstellen van doelen en het kinesitherapeutisch behandelplan • Uitvoering van de therapiesessies • Advies voor en begeleiding van cliënten, ouders, scholen en betrokkenen • Opmaken van verslagen JOUW PROFIEL Om ons team te vervolledigen zijn we op zoek naar een kinesitherapeut overeenkomend met het volgende profiel: • Master in kinesitherapie (specialisatie pediatrie) met ervaring. • Zelfstandig (beschikt over een erkenning door het RIZIV, of zal deze spoedig bekomen) • Ambitieus en wil steeds bijleren om elk kind optimale kansen te kunnen bieden • Flexibel, goed timemanagement en een beetje creativiteit • Affiniteit met het werken in multidisciplinaire teams, ION en GON • Beschikt over een eigen auto WAT OPTIMAAL ONTWIKKELEN JOU KAN BIEDEN Afhankelijk van je eigen interesses en specialisaties krijg je de mogelijkheid om te werken met verschillende pediatrische doelgroepen. Optimaal Ontwikkelen stelt drie praktijkruimtes ter beschikking aan de Sterre te Gent. Je krijgt toegang tot het gebruik van een uitgebreid gamma aan testing- en therapiemateriaal. Je krijgt toegang tot een softwarepakket voor de registratie van de therapiesessies en voorschriften. Indien gewenst is er de mogelijkheid om meer verantwoordelijkheid op te nemen binnen de bvba. INTERESSE? Mail je cv en motivatiebrief naar: evelyn@optimaalontwikkelen.be. Voor alle vragen: Evelyn Carpentier 0495/57.96.07.

29-12-2021

Praktijk voor kinesitherapie Revanoord te Antwerpen werft aan

Revanoord zoekt nieuwe enthousiaste collega's. Het gaat over 2 deeltijdse functies over verschillende dagdelen in de week te verdelen. Je komt terecht in een moderne praktijk met tal van mogelijkheden. Kijk zeker ook eens op www.revanoord.be voor meer info. Je werkt geconventioneerd. Contact: gerdvh@telenet.be.

28-12-2021

## MEDICONCEPT Roeselare zoekt kinesitherapeut(e) ##

VACATURE MEDICONCEPT ROESELARE - - - MEDICONCEPT is op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en gedeconventioneerde collega om ons team te komen versterken. - - - Onze groepspraktijk is gelegen in het centrum van Roeselare en heeft een moderne infrastructuur, voorzien van een ruime oefenzaal en alle comfort om onze patiënten zo optimaal mogelijk te behandelen. De huidige specialisaties zijn momenteel vooral gericht op manuele therapie, sportkinesitherapie, orthopedische revalidatie en osteopathie, maar wij zoeken ook collega’s met interesse in neurorevalidatie, pelvische, … - - - PROFIEL : ✔️ Gedeconventioneerd ✔️ Sociaal vaardig en communicatief sterk ✔️ Teamplayer ✔️ Bereidheid om ook (beperkt) huisbezoeken te doen ✔️ Ervaring niet noodzakelijk (pas afgestudeerden zeker ook welkom!) - - - AANBOD : ✔️ Moderne praktijk op een unieke locatie - ✔️ Jong en dynamisch team - ✔️ Ontspannen en leuke werksfeer - ✔️ Uren en dagen in onderling overleg af te spreken - ✔️ Flexibiliteit bij verdere bijscholing - ✔️ Ruimte voor overleg en eigen inbreng - ✔️ Te starten met onmiddellijke ingang en opbouwend naar een volle agenda - - - - INTERESSE ? Neem zeker al eens een kijkje op www.mediconcept.be of stuur een mail met cv naar vacature@mediconcept.be!!!

28-12-2021

Zelfstandige kine gezocht te Ruisbroek-Puurs : voltijds

Groepspraktijk met gevarieerd patiëntenbestand (alg.- en sportrevalidatie, manuele lymfedrainage, fasciatehrapie, pre- en postnatale, osteopathie). Specialisatie is welkom, maar niet noodzakelijk. Voor meer info: kine.ilse.vos@skynet.be of 0497/04.50.21.

27-12-2021

Gezocht: Fulltime, geconventioneerde therapeut

Ons team zoekt een fulltime, geconventioneerde en bevlogen therapeut die in een warm team wilt werken. Wij zijn een groep van 4 enthousiaste collegae tussen 25 en 45 jaar, werkzaam in verschillende specialisaties binnen de kinesitherapie. Bij ons kom je terecht in een team waarin je volledig jezelf kan zijn. We delen graag massa's ervaring met je om ervoor te zorgen dat je vlot kan integreren. We bieden je een correct contract aan met jaarlijks verbeterde voorwaarden. Contacteer ons voor deze voltijdse betrekking met een mooie work-life balance! www.befitalken.be info@befitalken.be 011/312749 of 0476/886345.

23-12-2021

Collega kinesist gezocht in SportiFit Torhout

Vanaf maart 2022 zijn wij op zoek naar een collega die ons dynamisch team wil versterken. U zou kunnen starten met een voltijdse zwangerschapsvervanging waarna u kunt opbouwen tot een eigen voltijdse agenda. Dit in een volledig nieuwe praktijkruimte met jonge en gemotiveerde collega's. Bij interesse: Info@sportifit.be 0486/699051

19-12-2021

voltijdse werkaanbieding in Groepspraktijk Silta

Groepspraktijk SILTA in Stekene is op zoek naar een kinesitherapeut (m/v) om ons team te versterken. Voltijdse werkaanbieding vanaf maart 2022 Gezocht profiel: - Je bent zelfstandig in hoofd- of bijberoep. - Specialisatie in manuele therapie is pluspunt. - Indien je een andere bekwaamheid hebt binnen het domein van de kinesitherapie, kan dit eventueel ook geïntegreerd worden in onze praktijk. - Je bent dynamisch, enthousiast, communicatief en hebt zin voor verantwoordelijkheid. Werkaanbieding: - Voltijdse betrekking met flexibele werkuren vanaf maart 2022 (vroeger starten ook mogelijk). - zowel patiënten in de praktijk als huisbezoeken (zeer beperkt) - voorlopig zijn we met 6 jonge, gemotiveerde kinesisten (manueel therapeuten, eveneens myofasciale therapeuten). - de groepspraktijk is een paramedisch centrum met 19 therapeuten uit verscheidene disciplines, zeer aangename en collegiale sfeer. Alle info op www.silta.be Laat me vlug jouw interesse en motivatie weten: Bram van den Berg bram.vandenberg@silta.be - 0484 14 28 31 - 03 779 80 43

18-12-2021

enthousiaste collega gezocht

Voor onze praktijk in Gooreind, Wuustwezel zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde collega om ons team te versterken. Je komt terecht in een moderne praktijk met een gevarieerd patiëntenbestand. Onze aanpak staat voor patiëntgerichte therapie, gestoeld op actuele wetenschappelijke evidentie. Onmiddellijk deeltijds starten mogelijk, met mogelijkheid om de agenda verder uit te bouwen tot voltijds. Mogelijkheid om je eigen agenda/uren te bepalen. Specialisaties zijn een meerwaarde, maar zeker geen must. Interesse? Mail je CV naar info@manusprominens.be of contacteer ons via 03/6635107.

14-12-2021

Gedeconventioneerd kine gezocht

Kinecentrum Kapellen is op zoek naar een gemotiveerde therapeut om ons gezellig team te komen versterken: Ben jij: ✔ Geïnteresseerd in manuele therapie, lymfedrainage of neurologische revalidatie ✔ Enthousiast en positief ingesteld ✔ Empathisch en spontaan ✔ Gedreven om mensen te helpen in hun herstel? Dan wordt onze leuke groepspraktijk misschien wel jouw toekomstige werkplek. Contact: jan.gorremans@telenet.be.

13-12-2021

Kinesitherapeut(e) voor multidisciplinaire praktijk Ready To Move in Kinrooi

Wij zijn dringend op zoek naar een kinesitherapeut(e) voor onze multidisciplinaire praktijk Ready To Move in Kinrooi. Je komt terecht in een moderne praktijk die bestaat uit een enthousiast team van 4 kinesisten (man. therap), een psychologe, een diëtiste en een logopediste. Er heerst een aangename sfeer, groot patiëntenbestand en veel mogelijkheden tot oefentherapie. Wij kunnen een voltijds uurrooster bieden maar dat is volledig bespreekbaar. Bij interesse: neem alvast een kijkje op www.ready-to-move.be Contact: Stefanie Joosten info@ready-to-move.be Hopelijk tot snel!

12-12-2021

Deeltijdse Vacature in Hamme

Vanaf januari 2022 hebben wij een deeltijdse vacature vrij voor een geconventioneerd kinesitherapeut. In onze groepsprakijk bieden wij naast algemene kine ook manuele therapie, sportkine en dry needling aan. In het bezit zijn van een specialisatie of in opleiding zijn, is een pluspunt. Momenteel komen er ongeveer 25 uren vrij, maar opbouw in de toekomst is mogelijk. Bij interesse kan u steeds contact opnemen met Peter Vereecken op het nummer 0474/256513 of via mail info@kinepraktijkvereecken.be

10-12-2021

VACATURE KINESTHERAPEUT(E) MALDEGEM

Als multidisciplinaire praktijk die streeft naar totaalzorg zijn wij op zoek naar een extra kinesitherapeut(e). Onze praktijk kent een gevarieerde patiëntenpopulatie d kwalitatieve zorg hoog in het vaandel draagt. In de praktijk zijn de volgende therapeuten werkzaam : 2 kinesitherapeuten, 4 Osteopaten, een podoloog, 3 psychologen en een diëtiste. U bent een echte teamplayer en in het bezit van een Master in de Kinesitherapie? U wenst op lange termijn onze praktijk te helpen uitbouwen? Ervaring is een meerwaarde! Dagen/uren zijn bespreekbaar en kunnen snel uitbreiden naar een Parttime. Indien interesse ontvangen wij graag uw CV en motivatie op info@medigroep.be Meer informatie op www.medigroep.be

09-12-2021

Halftijdse kinesitherapeut O.L.V. Van Lourdesziekenhuis Waregem

In het O.L.V. Van Lourdesziekenhuis te Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde halftijdse kinesitherapeut (19u/week), te starten vanaf februari 2022. Jobinhoud: voornamelijk handrevalidatie en locomotorische revalidatie. Werkuren zijn onderling te bespreken. Meer info: www.werkenbijolvw.be/vacatures/kinesitherapeut-mv Indien interesse of meer info: graag contact opnemen met Joris Huysmans (hoofdkinesitherapeut): joris.huysmans@ziekenhuiswaregem.be of 056/623380.

06-12-2021

Kinesitherapeut(e) gezocht te Mortsel (Antwerpen)

Onze groepspraktijk in Mortsel (Antwerpen) is op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega om ons team te versterken. Specialisatie MLDV en/of pelvische reëducatie zijn een pluspunt. Je kan direct aan de slag met een groeiende agenda. Neem snel contact met: Grace Smits 0474/740243 grace_smits@telenet.be

06-12-2021

Zelfstandige kinesitherapeut(e)

Ik ben dringend op zoek naar een zelfstandige kinesitherapeut(e) voor mijn praktijk in Oevel-Westerlo. Telefoonnummer: 0478/269272, Bogaerts Francis.

04-12-2021

Vacature Bekkenbodemtherapeut (deeltijds)- LEUVEN

Groepspraktijk BLINK is op zoek naar een enthousiaste kinesitherapeut met Bijzondere Bekwaamheid in de Pelvische Reëducatie en de Perinatale Kinesitherapie of interesse in het verder specialiseren in dit domein voor een deeltijdse betrekking (+/- 16u-20u/week). Interesse? Stuur een mailtje met je cv naar jesse@groepspraktijkBLINK.be Meer info? www.groepspraktijkblink.be.

03-12-2021

Zelfstandig kinesitherapeut(e) te Bredene

We zoeken een zelfstandig kinesitherapeut(e) voor een zwangerschapsvervanging. Je start halfweg maart 2022 en je kan nadien als vaste waarde in ons team blijven. Je dagen en uren zijn flexibel in te vullen. De praktijk ligt in Bredene en bestaat uit drie therapeuten. We behandelen hoofdzakelijk musculoskeletale problemen maar hebben specifieke doelgroepen zoals schouderproblemen, pre en post-natale, oncologische, orthopedische en sportrevalidatie. Interesse of wil je even komen kijken? Dan horen we dat graag via info@kinewimpoppe.be.

02-12-2021

wij zijn op zoek naar enthousiaste collega voor een voltijdse duurzame samenwerking, snelle opstart

Wie zijn wij: een dynamisch team met enthousiaste collega’s manueel therapeuten met elk eigen specialiteiten (manuele (neuro)therapie, spierkettingen van Busquet, lymfedrainage, dry needling, relaxatietraining, (sport)coaching, bekkenbodemrevalidatie, autogene drainage,…) Wij zoeken : een nieuwe collega  voor een (vrij snel evolueren naar) voltijdse duurzame samenwerking :  met doorgroeimogelijkheden in eigen interesses van vakgebieden. waar: Onze ruime groepspraktijk ‘Manuwell’ is gelegen in Dorpsstraat 14,  9870 Machelen-Zulte (Oost-Vlaanderen), Wanneer: graag snelle opstart: samen te bespreken, Voel jij je aangesproken om ons team te versterken? Aarzel niet en contacteer ons: Veerle De Smet, 0473/835092, info@manuwell.be 

28-11-2021

zelfstandige kinesitherapeut

Dag allemaal/bonjour à tous, We zijn twee kinés met een kabinet vlakbij metrostation Pannenhuis en zijn op zoek naar een (tijdelijke) vervanging. Blijvende samenwerking kan besproken worden Indien interesse stuur maar gerust een mail: kinebles@outlook.com. Nous sommes deux jeunes kinés et nous avons notre cabinet prés du métro Pannenhuis a Laeken. Nous sommes à la recherche d'un(e) remplaçante. Une collaboration permanente est également discutable. En cas d'intérêt n'hésitez pas à nous contacter: kinebles@outlook.com.

27-11-2021

Dringend extra collega gezocht!!!

Wij zijn een groepspraktijk te Paal (De Toekomst) en op zoek naar een extra collega om de praktijk te ondersteunen. Te beginnen vanaf januari 2022 ter vervanging van een collega die 3 maanden afwezig zal zijn. Met de bedoeling tot een langere samenwerking. Werk je graag als zelfstandige, maar toch in team. Ontplooiing van je eigen kunnen, verder uitbouwen van de praktijk. Ervaring of niet, dat maakt niet uit. Dan nemen we jou graag op in ons team. Stuur je gegevens en je cv naar: info@kine-detoekomst.be.

26-11-2021

Gezocht: Kinesitherapeut(e) voor multidisciplinaire praktijk Ready To Move in Kinrooi

Wij zijn dringend op zoek naar een kinesitherapeut(e) voor onze multidisciplinaire praktijk Ready To Move in Kinrooi. Je komt terecht in een moderne praktijk die bestaat uit een enthousiast team van 4 kinesisten (man. therap), een psychologe, een diëtiste en een logopediste. Er heerst een aangename sfeer, groot patiëntenbestand en veel mogelijkheden tot oefentherapie. Wij kunnen een voltijds uurrooster bieden maar dat is volledig bespreekbaar. Bij interesse: neem alvast een kijkje op www.ready-to-move.be Contact: Stefanie Joosten info@ready-to-move.be Hopelijk tot snel!

23-11-2021

Vacature Kortrijk

- VACATURE – Wij zijn een jonge groepspraktijk in regio Kortrijk/Heule en zijn op zoek naar een nieuwe collega. We doen hoofdzakelijk behandelingen in de praktijk, aangevuld met enkele huisbezoeken. Neem gerust een kijkje op de website om de praktijk te leren kennen! Specialisaties in manuele therapie, lymfedrainage, dry needling, … zijn een meerwaarde, maar zeker geen must! Starten is mogelijk vanaf januari en uren zijn bespreekbaar. Interesse? Stuur gerust een mailtje naar lisacoucke@hotmail.be of telefoneer naar 056/356059. www.kinelisacoucke.com

22-11-2021

Vacature - Leuven

Omdat ik binnenkort op pensioen ben, is er een openstaande vacature voor een voltijdse of een halftijdse kinesitherapeut in ons WZC St-Vincentius te Leuven. Jonge en fijne collega’s, - Sarah en Eva -, een aangename werkomgeving en ruimte voor eigen initiatief. Heb je interesse neem contact om met: f.swertsorpea.net

22-11-2021

Versterking praktijk VIEF - Lovendegem

Praktijk VIEF is op zoek naar een enthousiaste kinesitherapeut(e) om het team te versterken. We zijn een multidisciplinaire groepspraktijk, met specialisaties dry needling, respiratoire kinesitherapie, blessurepreventie en osteopathie. We staan garant voor een persoonlijke aanpak en streven naar kwalitatieve, veilige en efficiënte zorgverlening. We zijn op zoek naar een gemotiveerde collega die open staat voor multidisciplinair overleg en zin heeft om zijn/haar eigen patiëntenbestand te managen. Je kan starten vanaf midden februari 2022. Het gaat om een voltijdse betrekking, het uurrooster is steeds bespreekbaar en er is ruimte voor het volgen van bijscholing. Belangstelling voor respiratoire kinesitherapie is een pluspunt, maar geen must. Heb je interesse mail je CV dan naar saar@praktijkvief.be. Voor vragen kan je mailen of bellen naar 0468/080 027. Hopelijk tot gauw! TEAM VIEF www.praktijkvief.be

22-11-2021

Collega-kinesitherapeut gezocht voor privé-praktijk in Balegem (Oosterzele)

Hallo! Ik zoek een collega om mij 2 dagen per week te helpen in mijn praktijk en op huisbezoek. Graag eigen vervoer. Liefst gedeconventioneerd. Stuur jouw CV en motivatiebrief door naar veerleobyn@hotmail.com of bel me even op 0472/534 993. www.kineveerleobyn.be Tot snel!

18-11-2021

Enthousiaste kine gezocht in een praktijk pediatrie!

Gemotiveerde, betrokken en kindvriendelijke kinesitherapeut/e gezocht om ons team (Kinesitherapie Jessie Vandamme) te komen versterken. We verwelkomen patiënten van baby af aan voor Bobath-therapie, ontwikkelingsbegeleiding en psychomotoriek. Ervaring in pediatrie en/of werken met kinderen is een pluspunt. Op zelfstandige basis, eigen wagen beschikbaar, part-time tot full-time, vanaf 1 april 2022. Praktijk te Hooglede, huisbezoeken regio Hooglede- Roeselare. Sollicitaties, vragen of info, stuur gerust een email naar jessie.vandamme@telenet.be of geef een seintje op 0486/22.88.84. Tot gauw!!

17-11-2021

Kinesitherapeut(e) gezocht voor groepspraktijk te Wetteren - Vast halftijds zelfstandig contract

Aangezien een van onze collega's het avontuur gaat opzoeken in het buitenland, zijn wij op zoek naar een KINESITHERAPEUT(E) die vanaf 6 december ons team kan versterken op maandag, woensdag en vrijdag. Vast halftijds contract op zelfstandige basis. Eerlijke loonpercentages, vrije keuze mbt conventie/deconventie. Overwegend behandeling in de praktijk, huisbezoeken zijn beperkt. Specialisaties of BBB zijn geen must, maar manuele therapie, dry needling, man. lymfedrainage of pelvische reëducatie vormen een grote meerwaarde. Bij praktijk Qur kom je in een omgeving terecht waar positivisme, teamgeest en drive centraal staan ten voordele van de patiënt. Kwaliteit én betrokkenheid staan centraal in onze werking, integriteit en empathie typeren onze visie. Een open communicatie en overleg binnen het team waarin jouw mening telt! Meer info kan je terugvinden op onze website www.qur.be/disci.../vacatures-praktijk-qur-wetteren . Heb je interesse? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Lien De Wilde via lien@qur.be

16-11-2021

Vacature in Zwevezele

Voor onze jonge, dynamische en groeiende kinepraktijk in Zwevezele zijn we op zoek naar een nieuwe parttime collega. Er is een heel gevarieerd patiëntenbestand, met zowel huisbezoeken als behandelingen in de praktijk. Uren zijn bespreekbaar. Specialisaties in myofasciale therapie, lymfedrainage ad modum Vodder of zwangerschapsbegeleiding zijn een pluspunt. Interesse? Contacteer dan Elise Buyse via info@kinezwevezele.be of bel naar 0468/03.88.05.

15-11-2021

Vacature Kinesitherapeut(e) Groepspraktijk Hilde Kums te GENK

Vanaf Januari / Februari 2022 zoeken wij een kinesitherapeut(e) om een vertrekkende collega (vanwege verhuis en te grote woon-werkafstand) te vervangen in Genk. Sollicitaties en vragen zijn welkom op hilde.kums@telenet.be of bekijk onze website voor verdere info over onze kiné - en acupunctuurpraktijk.

10-11-2021

Vacature Kinesitherapeut(e) - Groepspraktijk KineTouch Beveren-Waas

Kom jij ons team verder versterken? Je komt terecht in een moderne groepspraktijk met ruime oefenzaal. Specialisatie manuele therapie en/of manuele lymfedrainage is een pluspunt maar geen must. Een leuke werksfeer en gevulde agenda verzekerd tijdens het ontplooien van je competenties! Geïnteresseerd? Neem dan vandaag nog contact op! KineTouch - Dominique Smet 03 775 27 97 domi.smet@gmail.com

10-11-2021

Gedeconventioneerde collega gezocht voor jonge & dynamische groepspraktijk

Team Back 2 Balance gelegen in Sint-Lambrechts-Herk (Hasselt) zoekt een nieuwe collega wegens groei van de praktijk. Specialisaties zoals manuele therapie, sportrevalidatie, gevorderde oefentherapie en/of personal training zijn een pluspunt! Uren/dagen zijn bespreekbaar. Meer info nodig? Interesse? Mail naar info@back-to-balance.be

07-11-2021

Gezocht collega avonduren te ANTWERPEN Berchem

Ik zoek een gedeconventioneerde collega om enkele uren bij te springen. Het gaat omtrent voornamelijk avonduren met voorkeur op maandag, woensdag en/of vrijdag. Kine Jasmien bevindt zich binnen Your Health Coach te Antwerpen Berchem en bestaat hoofdzakelijk uit patiënten met musculoskeletale klachten. Duidelijke communicatie naar de patiënt toe en een goede opvolging zijn essentieel. Kunnen werken met crossuite is een meerwaarde. Interesse? Neem contact op via info@kinejasmien.be of 0498853471. Kijk ook gerust even rond op de website www.kinejasmien.be of www.yourhealthcoach.be

03-11-2021

VACATURE TESSENDERLO

GEZOCHT: kinesitherapeute met specialisatie bekkenbodemreëducatie. WAAR: Osteofit Tessenderlo. WANNEER: 2 dagen per week (dagen overeen te komen). Overname van bestaande patiënten. Werk jij graag samen met andere therapeuten (osteopaten, kinesisten, personal trainer) in een groepspraktijk met multidisciplinaire aanpak. En heb je een specialisatie in bekkenbodemreëducatie? Perinatale kinesitherapie? Bel of mail ons, dan kunnen we samen bespreken wat de mogelijkheden zijn binnen onze praktijk. info@osteofittessenderlo.be - 0496/559721(Jill)

02-11-2021

Kinesitherapeut

Wij zoeken een nieuwe kinesitherapeut om ons team in Knokke-Heist te versterken. Je kan full-time of part-time aan de slag en dit zo snel als mogelijk. We zijn een jong team en zoeken een sociale, flexibele, gedreven collega. Een specialisatie of ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Bij verdere vragen, stuur gerust een mailtje naar strubbekim@hotmail.com

28-10-2021

Ik zoek

Kinesitherapeut(e) in mijn praktijk in Oevel-Westerlo. Contacteer mij via gsm 0478/269272

26-10-2021

Vacature Kessel-Lo (Leuven)

Wij zijn voor Back in motion, onze praktijk voor kinesitherapie en osteopathie in Kessel-Lo op zoek naar een toffe kinesitherapeut/e op zelfstandige basis. De kinesitherapie binnen de praktijk bestaat voornamelijk uit manuele therapie, dry needling en oefentherapie, ook andere specialisaties om ons team te verrijken zijn zeer welkom! Mogelijkheid om deeltijds te starten en uit te bouwen naar een voltijdse betrekking. Uren en dagen zijn in overleg te bepalen in functie van agenda’s en beschikbare ruimte. Er zijn nagenoeg geen huisbezoeken. Ben jij de therapeut/e die we zoeken en heb je interesse? Contacteer ons dan via 016/ 84 34 11 of info@backinmotion.be Tot binnenkort! Back in motion An Beerten Fazantenlaan 14 3010 Kessel-Lo www.backinmotion.be

24-10-2021

Deeltijdse vacature regio Waregem (Desselgem)

Bij Groepspraktijk KineTIST te Desselgem werken we momenteel met 2 voltijdse en 1 halftijdse therapeuten en zijn hierbij op zoek naar iemand die ons team komt versterken. Binnen de recent vernieuwde praktijk hebben we een gevarieerd patiëntenbestand. Naast MSK en sportkinesitherapie komen verdere specialisaties aan bod: Manuele therapie, SCMO, Dry Needling (trigger), handrevalidatie, en respiratoire kinesitherapie. Leer ons team kennen en neem een kijkje in onze praktijk: kinetist.be/ Ben je gemotiveerd en leergierig, een dynamische teamplayer, sociaal vaardig en ben je zelfstandig en geconventioneerd? Specialisaties zijn welkom maar geen must. Wij bieden je een deeltijdse betrekking met mogelijkheid tot voltijds. Dagen en uren zijn te bespreken. Bij interesse: gelieve uw CV door te sturen naar info@kinetist.be

24-10-2021

Vacature FYSX Kinesitherapie te ROESELARE

Voor mijn praktijk, FYSX Kinesitherapie, te Roeselare ben ik op zoek naar een gemotiveerde collega om de praktijk te versterken. Deeltijds te starten waarbij uren en dagen overeen te komen zijn. De praktijk bestaat uit verschillende patiëntenpopulaties, met een minimum aan huisbezoeken. Alle specialisaties zijn welkom. Indien interesse kan je mij contacteren via info@fysxkinesitherapie.be of 0456/08.77.55 Meer info: www.fysxkinesitherapie.be

24-10-2021

Nieuwe snelgroeiende kinepraktijk te Hemiksem zoekt versterking.

Ik ben op zoek naar een gemotiveerde, geconventioneerde collega kinesitherapeut om, op zelfstandige basis, mijn nieuwe en snelgroeiende praktijk te Hemiksem te versterken. Een specialisatie in de manuele therapie is een pluspunt , geen must. Dagen en uren onderling overeen te komen. Bij interesse gelieve contact op te nemen met Gerty Bastaens (gerty.bastaens@telenet.be of 0474 86 85 97).

23-10-2021

Collega kinesitherapeut(e) gezocht te Zonhoven

Praktizon te Zonhoven is op zoek naar een extra kinesitherapeut(e); het betreft een full time betrekking; uren zijn overeen te komen; wel minstens 3 avonden per week beschikbaar zijn; interessante verloning en mogelijkheid om op termijn zich in te kopen. Meer info over de praktijk vind je op www.praktizon.be Bij interesse, gelieve contact opnemen met Philip op het nummer 0475666739.

21-10-2021

Kinesitherapeut m/v op zelfstandige basis

Beweging in balans is op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega die op zelfstandige basis aan de slag kan in onze praktijk in Asse. Je komt terecht in een uitgeruste praktijk waar je deel zal uitmaken van een fijn en ervaren team. Bij interesse of verdere vragen stuur dan zeker je CV door via mail fabiennerobert@skynet.be

19-10-2021

Zelfstandig kinesitherapeut gezocht in de omgeving van Kruibeke

Wegens verhuis van een collega en pensioen van mezelf zoeken wij een gedreven collega om ons team te komen versterken. Wij zijn werkzaam in Kruibeke en omgeving op zelfstandige basis. Op onze website vindt U nog meer info : www.kinekruibe.be Interesse? Graag een seintje op het nummer: +32 498648672

19-10-2021

Zelfstandige kinesitherapeut(e) te Lochristi

Onze bloeiende Kiné groepsraktijk te Lochristi is op zoek naar een zelfst. enthousiaste collega om ons team te versterken. Interesses in manuele therapie, sport, dry needling, lymfedrainage... zijn een pluspunt, maar geen must. Uren en dagen (3-5d) zijn te bespreken. Wil je graag solliciteren, stuur dan gerust een mail naar info@kinelochristi.be of bel naar 0495521529. www.kinelochristi.be

19-10-2021

Zelfstandige kinesitherapeut(e) te Lochristi

Onze bloeiende Kiné groepsraktijk te Lochristi is op zoek naar een zelfst. enthousiaste collega om ons team te versterken. Interesses in manuele therapie, sport, dry needling, lymfedrainage... zijn een pluspunt, maar geen must. Uren en dagen (3-5d) zijn te bespreken. Wil je graag solliciteren, stuur dan gerust een mail naar info@kinelochristi.be of bel naar 0495521529. www.kinelochristi.be

17-10-2021

Collega gezocht in groepspraktijk te Diest (Molenstede)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om op zelfstandige basis onze groepspraktijk te helpen versterken. Dagen en uren zijn overeen te komen. Interesse in manuele therapie en/of bekkenbodem re-educatie vormen een pluspunt. De praktijk is gelegen te Molenstede (Diest). Zeer gevarieerd patiëntenbestand. Je mag contact opnemen via neledriesen@gmail.com Neem alvast een kijkje op de website: www.kinedriesen.be

17-10-2021

Collega gezocht voor versterking van onze groepspraktijk te Diest (Molenstede)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om op zelfstandige basis onze groepspraktijk te helpen versterken. Dagen en uren zijn overeen te komen. Interesse in manuele therapie en/of bekkenbodem re-educatie vormen een pluspunt. De praktijk is gelegen te Molenstede (Diest). Zeer gevarieerd patiëntenbestand. Je mag contact opnemen via neledriesen@gmail.com of 013/308696 . Neem alvast een kijkje op de website: www.kinedriesen.be

16-10-2021

VACATURE KINESITHERAPIE IN SINT-PIETERS-LEEUW (OUDENAKEN)

Ter versterking van de praktijk ben ik op zoek naar een zelfstandige, geconventioneerde kinesitherapeut(e). Het gaat om een deeltijdse betrekking met zowel behandelingen in de praktijk als huisbezoeken. In de praktijk komen patiënten met verschillende pathologieën. Specialisaties zijn een pluspunt maar geen vereiste. Dagen en uren overeen te komen. Interesse en wens je graag meer info? Gelieve een mailtje te sturen naar marijkevankelecom@gmail.com. Hopelijk tot binnenkort!

Werkaanvraag (0)

  • CareConnect
  • Trenker
  • WVVK