Peer review

Peer review 'De relatie tussen Bewegen Op Verwijzing en de kinesitherapie'

Als kinesitherapeut is het interessant om kennis te hebben van het project Bewegen op Verwijzing. Daarom heeft AXXON samen met Gezond Leven inhoud gegeven aan een peer review met als titel "De relatie tussen Bewegen op Verwijzing en de kinesitherapie". U kan als kring of als individuele kinesitherapeut voor deze peer review accreditatie aanvragen bij Pro-Q-Kine en aldus zelf instaan voor de praktische organisatie. Hierbij kan eventueel gebruik gemaakt worden van een expert. Idealiter is dit een kinesitherapeut / Bewegen Op Verwijzing-coach uit uw regio ofwel kan er beroep worden gedaan op experts vanuit AXXON zelf. 

Wij voorzien enkele nuttige documenten om u op weg te zetten met de voorbereiding en uitwerking van deze peer review.

  • ‘Tips peer review’ : allerlei algemene nuttige informatie rond de organisatie van een peer review
  • Vragenlijst: handig bij de aanvraag en tijdens de peer review  
  • PowerPointpresentatie: leidraad voor de coach/expert, maar dient uiteraard niet verplicht helemaal gebruikt te worden. Hier is elke expert vrij in om eigen accenten te leggen of eigen materiaal te gebruiken.
  • Inhoud verslag: wat moet je allemaal noteren in het verslag

Voor verdere vragen rond het organiseren van een peer review kan u steeds bij Pro-Q-Kine terecht via info.nl@pqk.be of 02 721 17 69.

Nog geen coach of expert onder de arm genomen? Op de website van Gezond Leven kan u opzoeken wie er in uw regio als coach werkt. U kan direct contact met hen opnemen om verdere afspraken te regelen. Indien er niemand in uw buurt beschikbaar zou zijn, mag u steeds contact met het AXXON infopunt opnemen. Dan zoeken we samen verder naar een oplossing.

 

  • WVVK