Starten in het beroep

Net afgestudeerd ? Ga voor een professionele carrièrestart !

Voor welke toekomst je ook kiest - zelfstandige of loontrekkende - AXXON helpt je graag bij het vinden van een antwoord op al je vragen en maakt je wegwijs bij de start en ook bij de verdere uitbouw van je loopbaan.

Als kersvers kinesitherapeut kan je lid worden aan het supervoordelige starterstarief!  Bij aansluiting betaal je 95 euro voor je lidmaatschap. Dat loopt vanaf je afstudeerdatum tot en met 31 december van het volgende kalenderjaar. Sluit je dus onmiddellijk aan in de zomervakantie, ben je lid tot het einde van het jaar én het jaar daarna.  Daarbovenop krijg je ook enkele welkomstgeschenken. 
 

Klik hier om je lid te maken

Als je als student een gratis lidmaatschap had, zorg er dan eerst voor dat je uitgelogd bent alvorens door te klikken! 

Wat krijg je voor deze 95 euro?

Ondersteuning door het AXXON-infopunt, waar je met al je vragen omtrent kinesitherapie terecht kan, zoals bijvoorbeeld:

  • Wat moet ik doen om te beginnen als zelfstandige?
  • Welk nomenclatuurnummer moet ik gebruiken voor een bepaalde aandoening?
  • Waar zie ik mijn conventiestatus?
  • Moet ik een contract afsluiten als ik met iemand ga samenwerken?
  • Kan ik mijn tarieven verhogen?

Om je al een eind op weg te helpen, kun je de gratis startersbrochure downloaden, die een overzicht geeft van de vele formaliteiten die moeten vervuld worden en die tal van nuttige adressen bundelt.

Krijg je graag een gratis startersbrochure? Klik hier!

 

 

AXXON staat jou met raad en daad bij van bij de start tot aan het einde van je carrière zodat je je handen vrij hebt voor het échte werk. Word dus zeker lid en ontvang een gratis starterspakket t.w.v. €25.

Voor verdere vragen, voor advies of info over lidmaatschap, contacteer het AXXON-infopunt: info.nl@axxon.be - Tel. 02/709 70 80

 

  • WVVK